Selensahin kelebegimm07 ayyy evet maşallah ağızları da açık gibi durmuyo mu ya 😂😂 valla çok merak ediyorum bu cinsiyet işini keske bir an önce belli olsa da ona göre kıyafet felan alsak belirsizlik çok kötü valla
kelebegimm07 Selensahin aynen kız benimki belli kesin ve net erkek 🤭 ben almaya başladım kıyafet 16 haftalığız 😊
Selensahin kelebegimm07 vallahi benimde içimden erkek geçiyo hala şimdiye kadar böyle inceliyorum tipine de bakıyorum erkek surat gibi 😂😂 doktor ama uyuz etti fal gibi bakıcam kiza benzettim ben diyo 😂 kız erkek olayında değilim de fal gibi demesi çok saçmaydı
kelebegimm07 Selensahin tövbe yarabbim ne değişik doktormus. Bence erkek gibi sizinkide ama sağlıklı olması öncelikli tabiki🙏🙏🙏🤍💙
Selensahin kelebegimm07 aynen kuzum sağlıklı olsunlar da önemli değil ama mesela kız gibi dediği halde bile hala içimde erkek hissi var bakalım artık bi sonraki gidişim 1 ay sonra olur benim
kelebegimm07 Selensahin banada ilk erkek gibi dedi 12.haftadayken ben kendime kıza adepte ettim çünkü kız istiyordum. 14 te erkek dedi ve en son 16 da kesin erkek olduğunu gördüm 🤭🤦🏻♀️ sen kaç haftaliksin
tontirik @2inciannelik yaa minnoş. Bacak arasını göstermiyor ki bebiş. Ama bana kız olabilir gibi geldi 😍😊
tontirik @2inciannelik inşallah canım Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin 😍🤲
tontirik @Gulsen4224 Gülşencim mustafacım nerelerdesin biz aldık başımızı gidiyoruz gel bi el at olaya 😂😍