ikinciannelikseruveni Selam kizlar simdi kontrolden ciktim. Doktor boy kisa gibi dedi 43 cm. Canim sıkıldı.. bu haftalarda boy kac cm cikiyor sizde? Acaba doguma kadar ne kadar uzar
Mumyy ikinciannelikseruveni 36 haftalıkken doğum yapmıştım erkek bebek 49 cm idi cinsiyet de etkili olabilir
ikinciannelikseruveni Mumyy bizim de erkek. İlk oglum 51 cm dogdu ama bu haftaya gore kisa soyledi simdi doktor anlayamadm ben de
ruyadandunyaya ikinciannelikseruveni bazen ölçümler yanıltabiliyo evet boyu biraz kısa ama riskli bi kısalık değil
ikinciannelikseruveni ruyadandunyaya umarim ultrasonla alakali bi durumdur aslinda olcum tam degildir yada doguma kadar tamamlar
Hey123 Önceki kontrolde ne kadardı. boy hızlı uzamıyor. Belki şimdiki ölçümde sorun olmuştur. Geçen hafta kaç ise bu hafta en faZla 1 cm uzamıştır
ruyadandunyaya ikinciannelikseruveni üzülme hiç canım benim bebeğim de iri ve uzun ben nasıl doğurcam diye üzülüyorum 😔
ruyadandunyaya ikinciannelikseruveni bi de daha önünde çok zaman var son haftalarda hem kilo artışı hem boy artışı oluyo
Ylzozprn Benimde kız 35 haftada 2800 kg 49 cm dedi boyu uzun geldi.hiç kafana takma canım kilosu iyi olsun ki gayette iyi maşallah