Murvetdundar Merhaba kizlar 19+6 haftaligim bebegin esi bebegin arkasindaydi simdi yavas yavas yukariya cikiyomus 15 20 gune yukari cikarmis doktor sikinti yok falan dedi ben dolasiyorum merdiven inip cikiyorum basina gelen var mi korkdum da
Kuyumcu Murvetdundar benimde aşağıda ama yukarı çıkıyor bır ıkı haftya cıkar demıstı çıktıda herkesın oyle sanırım 27 haftaya geldık cok sukur
elisa123 Murvetdundar bizimde eşi önde 16+3 zamanla yukarı çıkar dedi biraz ayakta dursam iş ypsam lekelenmem oluyor insallh yukarı çıkar Rabbim kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
elisa123 Kuyumcu benimde aşada kaçıncı haftada ögrendiniz aşada oldugunu 12 de ogrendik 15 te gittigimde yine aynı yerdeymiş zzamanla cıkar dedik 16+3 diger kontrol de bklm insallh çıkmış olur bnm lekelenmem oluyor sizde de oluyormuydu
Emsare Benim de aşağıda tam kapatıyordu rahim ağzını, bu hafta 19 da gittim az sağa çekilmiş çok az da olsa açılmış rahim ağzı dedi. Zamanla yukarı çıkabilir erken dedi çok korktum ben de ilk başta ama hayırlısı olsun
Murvetdundar Murvetdundar peki siz istirat ediyomusunuz ben etmiyrum artik merduven fakan inip cikiyorum dusuk riski falan yasadim cik sukur gecti 20 gundr bir lekelenme oluyo es bebegin arkasinds oldugu icin oluyomus 15 20 gun sonra yine lekelenme olabilir damarlar gerdiriyo o yuzden lekelenme oluyo dedi
Kuyumcu Murvetdundar Murvetdundar banada rahim agzı kapalı dedı dusuk rıskım yok benm ama benmde lekelenmem oldu eskıye dayalı kanama alanı bardı esıgın ustunde o eskı dedı bısey olmaz dedı valla gunde en az bır saat yururum evımınde her ısını kendım yaparım tabıkı dıkkatlı hreket ederek ama cam bıle sıldım bu zamana kdar yanı gerci benm camlarım ıkı yonlu ıce acılıyor hepsı 😂 ama yınede her ısımı yaparken dıkkatlı davrandım kendımı zorlamaıdm tup bebek benm o yuzden daha cok temkınlıydım ama onu yapmım bunu yapmım yapmadım