Ysmn234 Merhaba anneler ve anne adayları. Neredeyse tüm bebek arabası postlarını okudum. Kafam biraz karişik. Yoyko model baktik. Kanz d go ve ı go baktık. Bütçemiz en fazla 2.000. Arabamızın bagajı küçük. 🙃 Tavsiyelerinizi bekliyorummm.
Birannebirbebek7 Ysmn234 casual cadillac taş gibi araba arkadaşım ikinci çocuğuna da kullandı 3 için kaldırdı tekrar 😅
Ysmn234 Bmom yaa abim ve kardeşim çok memnun ama ben çift yönlü istiyorum joiede çift yönlü bulamadim :(
Bmom Ysmn234 Chrome bebek arabası çift yönlü canım oturulan yer çıkıp ters koyulabiliyor sadece puseti tek yönlü oda zaten normal
alininannesiii Ysmn234 bana da burdan çok tavsiye edildi gaza geldim aldım ultimate modeli daha iyi diyorlar city sakın alma yollarda tekerler kitleniyor Muş ondan ben onu almadım
Birannebirbebek7 Ysmn234 ben denemedim açıp kapatmayı ama eşim kolayca halletti alıştıkça bende yaparım herhalde
Ysmn234 Birannebirbebek7 tek elle kapanip açıldı mi eşinizde acaba çok soruyorum kusura bakmayın ama :(
Ysmn234 Bmom Ya buna baya baktım da aklımda bir yer etti sanki abim ve kardeşim de memnun bu markadan. Ona uyumlu puseti ayri aliyoruz sanırım dimi? Kullandiysaniz daha ayrintili bilgi verebilir misiniz acaba?
Kimkibu Ysmn234 kanz d go bakmıstım ben bi ara e bebekyen aşırı büyük bir araba tekerlerleri falan arabanız kücükse bizimde kücük o yüzden biz vazgectik çünkğ bebek arabasını koyarsak bidaha baska bisi sığmazdı🤦♀️
Ysmn234 alininannesiii aaa akşam city de bakmıştık baya. Ultimate olani biraz daha inceleyeyim o zaman. Eşime kalsa akşam aliyorduk zaten birini baya da iyi yorum vardi her yerde ama ben hala araştirma peşindeyim. Ayrintili inceleyebildiniz mi?
Gamzee_27 Ysmn234 joelltraverten sistem çift yönlü 1000 TL fiyatıda uygun pusetle birlikte 🙏 https://ty.gl/fu8kx0qxb
Kimkibu Ysmn234 evet aldık hatta baya oldu indirimden almıştık bizde max 2 bin demiştik baktık kafamıza uygun bişi bulamadık bi tık daha yukarı cıkmak zorunda kaldık kraft enegy aldım ben minik bir araba çok az yer kaplıyor hemde oto koltugu olarak kullanılıyordu.. 2700tlye almıstık.. tek elle cok kolay kapanıyor yani ben bi kolumda bebekle tek elle cok rahat kapatabilirim ve aşırı hafif bi araba katlanınca hic yer kaplamıyor.. zaten bu arabanın bi tık kücüğü baston bebek arabaları travel sistem istiyorsanız(ki çogu travel sistem beğenmiyor ama bana göre gerekli çünkü bebeklerin ilk aylarında bana daha güvenli geliyor) bana çok mantıklı geldi o yüzden ben bunu aldım kullanmadım ama bakalım:) bir ay sonra başlayacagız kullanmaya :) eğer biraz daha bütçemizi yükseltebiliriz diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim😊
alininannesiii Ysmn234 evet evet benim içime çok sindi valla aldım ben aldığımda 2 gün öncesine kadar 1500 dü şimdi 1600 olmuş ama zamlar gelmeden karar verin bence
alininannesiii Ysmn234 bende city alıyordum renk seçeneği çok diye ama city anne için kol ayarı yok ultimate var kendinize göre falan ayarlayabiyorsunuz benim için artıydı o Yükseklik ayarı