Temmuz2021 75 ile hamile kaldım 29 hafta olduk 80.5 çıkıyorum kilolu başlayanlar çok almıyor diyorlar haftada yarım kilo alınır bu haftada sonra diyorlar sanırım 85 86 ile kapatıcam😢
Gul76 Sevgi979 masallah herkes 75.90.100 kiloyla.hamile kaldim yazmis bi zayif benmiyim 51kilo ile hamile kaldim 25 haftalikken tartildim 65kilo olmusum suan 30+3teyiz bakalim kaça kadar gidicem
Elvinimm 17 haftaligim henuz hic kilo almdim cunku cok asermem oldu hala mide bulantilarim devam ediyor almiyorum kilo veriyorum
Selohamile Sevgi979 78le hamile kaldım diyetisyen eşliğinde gidiyoruz ama ben çok kaçamak yapıyorum 80-80.5 civarı kilom 20+3 deyim 🥲🥲
Ayseonay 53 buçuk ile hamile kaldım 23 haftalığım 54 kilo oldum zayıf olanlar da sonradan alıyor diyorlar bakalım ne olacak bilmiyorum 🤷♂️
Zezz Sevgi979 83 bucuk kilo ile kaldim ..2bucuk kilo sldim..kusuyorum hala 5 aylik bebegim..zordu cok kotu kusuyordum simdi simdi hafifledi kusma bu seferde gastirit midrm sisiyo..siz kac kilosunuz…kusma vs yoksa yemenize dikkat edin
Sevgi979 Zezz ben heni ogrendim daha kusma falan baslamadi ilk gebeligim neler yasayacagim bilmiyorum bakalim. Daha once bi dusugum olmustu bide