Senel66 Doppler Usg nedir bilgisi olan bana anlatabilir mi 17+5 haftalık hamileyim doktorum mayısın 20 sine saat verdi bilgisi olan varmı
KevserPkrcn Senel66 renkli mi normal mi ? Bebeğin organlarına her yerine detaylı şekilde bakıyor yüzünü görüyorsun ellerini ayaklarını organlarını
Mom54544 KevserPkrcn Aynen detaylıca her yerine bakiyolar devlet hastanesi mi özel mi özelde 40 50 dkka falan suruyomus devette 3 dkka hatta 2 😂
KevserPkrcn Mom54544 özelde yaptırdım 360 TL 30 dakika boyunca baktı inceledi baya her yerini gördüm organları renkli renkli parlıyordu evlatcağızımın 😅😅😅
Senel66 Verdikleri kağıtta sadece doppler Usg yazıyor devlette sıra al dedi ama devlette normal yapılıyor diye biliyorum özelde yaptirasim var sırf renkli görmek için
KevserPkrcn Senel66 devlet de yaptırma önermiyorum hem virüs dönemi biraz sıkıntılı özele gitmeni öneririm hem ilgileniyorlar rahat edersin
Minikturtageliyor Senel66 özelde 2 kez,2 farklı doktor renkli ultrasona girdim ve renkli bakmadılar, sadece yüzünü göstereceği zaman bi renkli oda devlettede aynıdır diye düşünüyorum 😂
BabyYoda Senel66 Ben şehir hastanesinde yaptırdım yarım saatten fazla sürdü her şeyi bana detaylıca anlattı radyolog. Renkli gördüm ama siyah beyaz usg fotoğrafı verdiler. Bence bi devlete gidin eğer içinize sinmezse özelde sürekli randevu bulabilirsiniz ☺️
KevserPkrcn Senel66 renkli doppler usg diye geçiyor zaten o şekilde söyleyip fiyat alıp randevunu alırsın
Eceatesx Minikturtageliyor devlette renkli göstermiyorlar malesef bende gitmiştim göstermedi özelde de dediğin gibi yaptı 😏
KevserPkrcn Ayca0909 Özel Maltepe Tıp merkezin de yaptırdım baya doktor araştırdım 600 700 gibi fiyatlar verdiler en sonunda buraya gittim 😂
KevserPkrcn Ayca0909 çok güzel şekilde yüzünü ellerini ayaklarının fotoğraflarını çekti memnun kaldım yani