Makbuss Bebegmibkliyrm hersey cok sukur iyi senin nasil geciyor iki hafta sonra kontrolumuz var merakla gelisimini bekliyorum 😊
Bebegmibkliyrm Makbuss benimde iki hafta sonra kontrolum var canim. Benimkide cok sukur iyi gidior, kontrole gitmedigim zmanalar korkuyorum napio bebis nasil, allah korusun kalbi atiyo mu atmiyo mu die. istiyorumki her hafta gideyim kontrole
Aydemir Bende aynı, 2 hafta sonra gideceğiz işte bizde. merak ediyorum acaba iyi mi nasıl gidiyor bi problem var mı içerdee. Bide 2li tarama yapacağız gittiğimizde. Doktor acaba cinsiyetini de söyleyebilir mi tahmin olarak da olsa , erken mi bunun için tahmin yapılırsa da 😊 sağlıkla gelsinler önceliğimiz tabi ki ama insan merak ediyor heves ediyor😊
Aydemir Minikus valla rutin kontrolde doktor 2 hafta sonra gel 2li tarama testimiz var onu yapalım dedi. Özele gidiyorum ben 46 TL miş hatta onu da sordum. Eşim TSK da görev yaptığı için indirimli oluyor ama bu indirimsiz fiyatı.
SevilaySemerci İkili tarama testini bende yaptıracagım geçen hafta gittim bebegim ne burnunu nede ense kalınlıgını ölçtürdü iki kere girdim doktorum baya uğraştı ama olmadı inatçı çıktı bizimkisi:) ve cinsiyet tahmininde bulundu.bu hafta yeniden gidecegim tarama için ama doktorum bana sormadı yapalım mı diye.sorsa ben ikili taramayı yaptırmicaktım.