Cansu_okan Arkadaşlar ilk gebelim benim 27+5 haftalıktayız oğlumla ama hareketlerini sabahları fazl hissetmiyorum geceleri de arada hissediyorum Dr da gittim herşey normal iyi dedi Ama nedn böyle sizce 🤰🤷♀️
Yesima_09 Cansu_okan Benim de o haftada öyleydi canım arada öyle yapıyorlar korkma :) Eğer hiç hissetmiyorsan bir git kalbimi rahatlat ama bu haftalarda uyku düzenleri oturmadığı için böyle olabiliyormuş. Sen çikolata ye uzan soluma yat sırt üstü dön eder inşaAllah bebeğin hareket 🌸
esraaa86 Cansu_okan her bebek aynı değil bazen 2 3 gün hiç kımıldamaması bile norml kaldıki siz sadece sbh oynamıyor diyorsnz,boşuna kuruntu yapmyn derim
Omerhatice Cansu_okan bebislerin hareket zamanları farklı oluyor canim bir iki haftaya en çok ne zaman hareket ediyor ne yapınca hareket ediyor falan öğrenirsin düzene girer merak etme 🤗
kucuktosbik27 Cansu_okan bazen sadece sürtünme şeklinde hareket ediyorlar oda hareketten sayılıyor yemek yedikten sonra elini karnına koy büyük ihtimalle kıpırdıyordur ama vurmuyordur oyüzden sen hareket etmiyo diye düşünebilirsin ama normal bunlar canım endişe etme
Cansu_okan esraaa86 bazı geçerli çok hareketli ama dün braz hisetim buğün hiç ister istemez korkuyorum
asyamm59 Bu haftalarda normalmiş bende de aynı durumu yaşadım. 30. Hafta itibari ile düzene girermiş. Birde bebiş büyüdükçe yeri daralıyor demişti hamilelik geçmişi olan arkadaşlar. Panik yapmayın.
123456789bahar Cansu_okan benimde o haftalarda öyleydi canım şuan 31 haftalığım bebeğim daha 1,4′5,2 haftadır oynamaları düzeldi çok şükür korkma genelde o haftalarda oluyormuş hateketsizlik veya yumuşak vuruyor yavrularımız