Ozlemcigimmmm Sürekli reklam reklam bu ne ya iki satır yazamadım okuyamadım hiç umrumda da değil akşam sileceğim aşırı absürt reklam stratejisi kaç gündür deli etti bir tane posta tıklatmadı sürekli reklam reklam yeter
badeilemerve Ozlemcigimmmm allah allah ben isyan edenleri görünce şaşırıyorum bende de hiç çıkmıyor 1 2 tane belki herkeste farklı mi oluyor acaba
beyzanur_kbn Bendede sadeve uygulamaya ilk girince trendyol cikiyor sonrada uyuulamayi kapatip tekrar acarsma cikiyor ancak baska türlü yok
YuvarlanamayanPandaa Ozlemcigimmmm ios ve android farkı var ioslara daha yeni geldi reklam ve sadece girerken bir kez başka yok 🤷🏼♀️
Derya Ozlemcigimmmm Canım annemiz . Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz. 🌸
Baloncuk41 Ee reklam lazım onlarada yoksa böyle bi platform olmaz ama dozunda bi ara bendede cok cikiyo simdi o kadar cikmiyo
buiyimi Ozlemcigimmmm ben googleden giriş yapıyorum forumu kullanırken hiç reklam çıkmıyor böylelikle
Ozlemcigimmmm Sizinkilern hepsini topluca bana gösteriyorlar sanırım bi satır yazamadım birşey okucam okuyamadım ya