Seherrrrr Kiiizlllarrr merhaba nasilsiniz benim gibi 28 haziranda dogumu olacaklar nerdesinizz toplasalim muhabbet edelim 🙃🌷
Mom5444 Seherrrrr 28 değil ama 18 haziranda Allah nasip ederse doğumum buraya göre doktor 14 Haziran dedi hayırlısı bebiş nezaman gelmek istiyorsa ozaman gelsin ☺️
EymenAli21 Seherrrrr benimde Haziran 15 18 arasi bakalım 24 Mayıs’ta kontrol. Var gün vericek doktorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🤗 32.haftaya giriyoruz bu gece maa bu ay çok zorlanıyorum sizde oylemisiniz bide bende kanım düşük çıktı o beni mahvetti aşırı halsizlik baygınlık geçirme hissi yorgunluk nefes bile zor alıyorum kan yapan ne varsa yiyorum ilaca da devam neden düşer ki bu kan herşeye rağmen 🙈
Seherrrrr Mom5444 hayirlisi canim InsaALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim nasilsin nasil hissediyorsun kendini
Mom5444 Seherrrrr amin inşallah sende bir avazda kurtulursun inşallah 🙏🏻💐 çok iyim Allaha şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan 34 haftaya geldik bakalım tabi koca göbüş dışında 😀 bu hafta ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor ve o ara bir ter basıyor onun dışında iyim ha bide geceleri yatınca kalkmakta zorlanmaya başladım 🥺 gündüzleri 5 km yürüyüş yapmaya çalışıyorum o bana çok iyi geliyor 😊 sen nasılsın 🥰
bambam_betty Son doğum tarihim 28 haziran görünüyor. Ama sezaryen olacağım için daha erken olacak sanırım 🤰
HasretYildirim Seherrrrr 28i değil ama 30 haziran gösteriyor ki ben 30a kadar duracağını düşünmüyorum bebeğimin. Sağlıkla zamanında gelirler inşallah🤰🏻
Ebruarslanakin 28 Haziran benim de sabırsızlanıyoruz 😊 sağlıkla, kolaylıkla, zamanında kucağımıza alalım inşallah 🥰
Zekplt Bizimde normal doğum tarihimiz tahmin 29 Haziran ama doktor çok hareketli dedi ana oğul sabırsızız önce gelmeye bariii😀