Jelibonlubonibon Merhaba annecikler … İkili test yaptıranlar var mı ? Pazartesi ikili test yapılacak hastaneden fiyat bilgisi istedim alamadım. Sizler ne ödediniz? Ortalama da olsa bı fiyat bilgim olsun istiyorum.
Mavi34 Jelibonlubonibon ben devlette yaptırdım ama bir kaç yere sormuştum 150 250 arası fiyat almıştım
Ozlemm92 Jelibonlubonibon o şehire ve hastaneye göre değişiyor valla canım ben hataydayım özele gidiyorum muayne ücreti ve teste toplam 215 lira verdim. Ama bazı anneler burda uçuk fiyatlar da yazmıştı bütçen doğrultusunda sen de önce hastanelere sor :))
Jelibonlubonibon Ozlemm92 kendi hastaneme sordum fiyat veremiyoruz dediler başka hastanelere sordum 150 diyen de var 300 diyen de var ☺️ ne yapacaklar da bu kadar pahalı bu test anlamadim
Ozlemm92 Jelibonlubonibon canım sadece kan alacak bu kadar yani :) gereksiz fazla para verme en uygun hangisi derse ona git bence
Sena1208 İstanbulda ki hemen hemen birçok özel hastaneyle görüştüm çok uçuk fiyatlar verdiler. En son erdem hastanesinde 500 tl ye yaptırdım . Devlette randevu bulmak mümkün değildi maalesef