whitedream Tuba04 sevincimi paylaşmak istedim umut olurum diye kimsenin kötü kalple düşünceğini sanmıyorum
Mervekaynak whitedream ayyyy bizi de aglattiniz yaaa Allah sorunsuz hamilelik sağlıkla kucağınıza almaya nasıp etsin inşallah 💕💕
Tuba04 whitedream kötü düşünmek değil de ne olur ne olmaz ben çok korkarım mübarek günde dua edelim inş minnoşa sağlıcakla kavuş annesi 🥰🥰
NurEto whitedream canm çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ne kadar tuttu masraflar canm özelde mi yaptırdın
whitedream NurEto devlette yaptırdım raporlu canım sadece ilaçlara para verdim ilkinde 5 gün iğne ve çatlatma iğnesi 220 civarıydı. ikinci 4 gün iğne çatlatma iğnesi 120 civarı.benim yumurtalıklarım ilaca çok tepki verdiği için az ilaç kullandım kimisi 10 gün filan kullaniyomuş
edanurdmrblk whitedream Rabbim devamınıda getirsin inşallah gözlerim doldu aşılamam tutmuş yazısını okuyunca bende aşılamayla hamile kaldım ve şimdi son ayıma girdim sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 😪😪
Bfduam whitedream @EsrSvm bi postta bu arkadaşla beraberdiniz di mi öyle hatırlıyorum? Çok sevindim adına, Rabbim hep mutluluktan ağlatsın inş:) Hayırlısıyla kucağında almak nasip olsun:)
whitedream Bfduam evet canım konuşuyorduk senlede konuştuk diye hatırlıyorum kullanıcı adın tanıdık geldi 😊 evet dün çok ağladım normalde hep gülen biriyim duygu birikimi galiba Allah razı olsun amin isteyen herkese inş 🤲
Bfduam whitedream hassas insanlardır güleç olanlar bence:) Evet hatırlıyorum seni, bizim.posttada olabilirsin:) Dr dönüşü güzel haberlerini bekliyoruz yine:)
Bfduam EsrSvm aynen bende çok mutlu oldum, tedavisi senle paralel gidiyordu, inş seninde en kötü aşılamada olur, arkadaşında dediği gibi ilkinde genelde ihtimal düşük, ikincide daha ziyade. Bu arkadaşımız bizim topiktede vardı di mi?
Krizantem_ whitedream Gözünüz aydın Allah im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim de gözlerim doldu birden Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah🥰🤲
Kaderyerrr whitedream canım nasıl bi süreçten geçtin. Detaylı anlatır mısın. Yumurtlarım kalitesi falan nasıldı nasıl geliştirme yöntemi kullandınız.
whitedream Kaderyerrr bende de eşimde de sorun yoktu geçen yıl düşük yaptım 6 haftalık bı daha hamile kalamadım.doktora gittik hormon testleri temiz çıktı. klomen+ çatlatma iğnesi kullandım 3 defa 4 3 6 yumurta oldu onlarda tutmadı.sonra araştırma hastanesi infitilite bölümüne gittik doktor orda farklı olarak amh istedi yumurta rezervi azalmış. 2 aşılama sonra tüp bebek beklemeyelim dedi. Bu arada 30 yaşındayım. ilk aşılama da fostimon 75 kullandım 5gün.ikinci aşılama da merional 75 kullandım 4 gün yumurta geliştirmek için ikincisi tuttu işte 🤗 burda okuduydum bi kaç kişiden avokado ve incir yedim bu ay ikisinide sevmem ama faydalı şeyler işte.esim de keçiboynuzu pekmezi yiyodu 2 aydır
EsrSvm Bfduam Evet kuzum.Benimde ara ara sancım oluyor.Bekliyorum bakalım inşaallah vesile olur bizlere de ❤️