whitedream Hep boyle post açmayı istiyodum 1 yılın sonunda hamile kalabildim 2.aşılamayla ne zor süreçten geçtim geçen yılda ramazan ayında hamile kalmıştım Rabbim ne büyüksün mübarek ay da sevindirdin Allah’ım isteyen herkeze nasip et 😭
EsrSvm whitedream Ya kuzumm 🙈 Çok Çok ama Çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah ❤️🤲🏻 İnşaallah bizlere de nasip olur kuzum.Kaç çıktı değerin 🙈
whitedream EsrSvm ayy Allah razı olsun canım sanada çok dua edicem inş çok beklemeden nasip olur ♥️ 91 çıktı 5 gün sonra kese için cagriyoruz ama bayram nedeniyle kapalı dedi pıhtılaşmayı söyledim oksapar yazdı onu aldım 10 gün sonra gidicem bakalım
Mrvweeeeee whitedream benm ablamda asilama yapti 3 kez ama onda olmaddi kist var ama ablamda cok sevindim allahim isteyen herkwze versin sende bi sorun yokmuydu
whitedream Mrvweeeeee 3 defa Klomen + çatlatma kullandım olmadı 2. aşılama tuttu eşimde de bende de bı sorun yoktu 1 yıl önce düşük yaptım bı daha olmadıydı ama bu ay incir avokado yedim baya. eşimde 2 aydır keçiboynuzu pekmezi yiyodu belki şifa olur denesin
AhahHbzhz whitedream ya ne kadar mutlu oldum anlatamam çok sevindim sağlıkla gelsin minik annesi tüm zorluklara değmiş 🥰🥰🥰
Armindia whitedream Hayırlı olsun, Rabbım sağlıkla bir sıkıntı çıkmadan büyümesini, doğmasını nasip etsin 🤲🤗
Zelsonr whitedream Oyy maşallahhhh kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok pozitif doğum hikayenide görmek dileğiyle 💕
Biranne2 whitedream yaaa çok sevindim sağlıkla da kucağınıza alın inşallah mübarek günde nasip etmiş size Allah 😍😍😍
1anne-2bebek whitedream yaa cok sevındım cokk, Rabbım saglıkla kucagına almayı da nasıpnetsın ınsallah 🤲 😍 😍
Dilek1230x whitedream gözün aydın Allahım sağlıklı sihhatli eli ayagi duzgun bir sekilde eline almayi nasip eder Allahım cocugu olamayan herkeze de nasip etsin bu duyguyu yaşamak bambaşka
Nehirimmm06 whitedream bende aşılama işe hamile kaldım dünyanın en güzel şeyi rabbim sağ Salim kucağımıza da aldırsın çok sevindim ❤️
EsrSvm whitedream Çok güzel kuzum maşallah.İnşaallah çok güzel ilerler herşey gönlünce olur.Allah razı olsun canım benim ❤️ İnşaallah Rabbim mucizesini bizlere de yaşatır 🤲🏻❤️☺️