Gozde939e99e Kızlar sanki depomda birsey yok ve ben cok cok sık acıkıyorum bu nezaman gecer ya da 3 aydan sonrada dahada artacakmı bebek daha cok kucuk halbuki bu acıkma normalmidir ya
mutlugebeee Gozde939e99e bende 10 haftadayım aynı şekilde çok sık acıkıyorum bir iki saatte bir biseyler yiyorum sanki hiç yememisim gibi normaldir diye düsünüyorum😂
Hayalleredogru Gozde939e99e ben ilk 3 ay aşırı acıktım sonraki 3 ay normal Halime döndüm şimdi 1 buçuk aydır kilo bile almıyorum aksine aşırı iştahsızım canım korkuyorum 5 haftadır yarım kilo bile almadım insanlar son aylarda alıyorlar ama benim tam tersi oldu 31 haftalık hamileyim bu arada şuan
Gozde939e99e Minnosunannesiii yokkk cnm psikolejik dedigin hani onunda bi süresi vardir bildigin acıkıyorum yaa sanki hicbisey yememiş gibi psikolojik yasadigim bir durum degil bu
Minnosunannesiii Gozde939e99e yani bebekle alakalı değil bunu diyebilirim 🤣🤣🤣 hamileyim diye çok yedin belki mideni genişletti 🤣🤣🤣
Pinar17 Bence hiç takma ben 14 haftalık oldum halâ doğru düzgün yemek yiyemiyorum, içim hiç almıyor böyle olunca da halsiz oluyorum. keyfini sür valla keşke tıka basa yemek yesem 😅
Gozde939e99e Pinar17 yani bilemedim 🤷🏻♀️kilo almaktan dert ettigim yok alır veririm o onemli degil ama daha yedegim halde hicbisey yememis gibi hissi olmasıda sinir bozucu
Gozde939e99e Minnosunannesiii kızzz tamam da midem genisledi diyelimde 10 dakika sonrada acıkacak kadar da geniş olmamiştir🙈😂🤣
Minnosunannesiii Gozde939e99e bacım nefsine hakim ol, 🤣🤣🤣 annem olsa şey der oo acıkmaakk değil snein çillekliğin🤣 bu arada hep bişey yiyenlere canı Birşey isteyenlere acaba neden çillek diyorlar🤣
Gozde939e99e Minnosunannesiii ahahah cillek ne kız ilk.defa duydummm bende yok bebisim istiyor ne cillegii
Leyli39 Ben 17 haftalık hamileyim bu hafta bende de başladı . Sanki hiçbir şey yemiyor gibiyim. Yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum. Böyle giderse aşırı kilo alırım😔
Krtalzyn Gozde939e99e norml norml bende ilk başlarda üç kişilik yiyiodum yemekten kalkıp şimdi ne yicez diye sorardım eşime oda gülüyodu hep ama sonradan düzeliyo