Cilekkz-22 Betusss10 😄😄😄 sende bendensin bak bende 2 kez aldım iran karpuzu bal gibiydi şekerli şekerli 😛😛😛
Eeliff_ Acemianne12 bizim bi arabacı abi var eşim karpuzda kavunda aldı tadları gayet güzel hatta ben daha zamanı gelmemiştir alma diyordum ama baya baya zamanı gelmiş😂
YagmurAnnesi Acemianne12 Ben almadım ama burada karpuzu 4 e bölüp streçle sarıp o şekilde satıyorlar. komşumuz almış hamileyim diye Allah razı olsun bir tabakta bana getirdi. Karpuz kokusu yok ama tadı çokta güzeldi.
Beril55 Acemianne12 canım ben yiyorum çok güzeller ama biz Şırnak’ta yaşıyoruz İran’dan geliyormuş kavun karpuz sıcak olduğu icin oralarda belki tadı ondan güzeldir BİM’den filan alıp denemedik
Cilekkz-22 Beril55 iran karpuzu evet çok lezzetli oluyo ben ikidir alıyorum bal gibi çıkıyo kıpkırmızı ❤️❤️
[silindi] Acemianne12 biliyorum ben de. Mevsimsel olarak tadı kavunun daha güzeldi dedim ikisinin de mevsimi değil ya tam o açıdan
Cilekkz-22 Betusss10 ben ayın 22sinde yemiştim bide geçen hafta yedim 😄😄😄 ah keşke iran karpuzu tarlam olsa 😄😄😄
Betusss10 Cilekkz-22 😂 sormaa tatlı yiyemiyorum ama karpuz o kadar iyi geliyorki sulu sulu canım bişey istemeyince hep karpuz kesiyorsum 🥰
Ayseyldrmx Acemianne12 benim eşim tanıdığı arkaşının manavından almış bildiğiniz yazın ortasında yediğimiz bal karpuz alabilirsiniz dilim olarak gözünüzün gördüğü
Pelin__1 Acemianne12 Ben Iğdır’da yaşıyorum İran karpuzu geliyor buraya şu an ondan alıyoruz valla bal gibi tadı yerli karpuz da tatlanmaya başlamıştır bence
Deniz-Demirin-Annesi Acemianne12 kavunlar tatlı ama karpuz çok da hoş değil aserdiim 3 kere aldık fakat çok kötüydü