Canss35 Arkadaşlar arada seyirme hissediyordum bu birkaç gündür hiç hissedemiyorum korkuyorum 😕😕 20 haftalık ilk gebeligim
Zeynep_18 Canss35 28 haftaya kadar olabiliyor öyle korkma, ben 31+2 yim hâlâ ara sıra olabiliyor sonra düzene girecek merak etme☺️
Purpura26 Canss35 Ben 20. Haftada hissetim ilk defa şuan 28 haftalığım hala tam olarak düzenli hissedemeye biliyorum. 20. Hafta çok erken daha endişelenme
Aysaagul Canss35 gayet normal o zaman canım merak etme Allahın izniyle sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
bebissveannesi Canss35 bende 20 haftalığım geçen pazar şiddetli bir şekilde hissetmiştim sonra dört gün hissetmedim doktora gittim dayanamadım şükür ki bişey yokmuş bu haftalarda olurmuş sizinde öyledir büyük ihtimalle
Busra333 Bende 20 haftalığım hissederken bir anda hissetmemeye başladım tansiyonumu ölçtüm çok yüksek çıktı sinirden üzüntüden sonra çikolata yedim uzanırken hissettim çok mutlu oldımm🤗 sanırım yeni hamileyiz daha diye düzenli olmuyor cnm
FatoRamo Canss35 bende 21+2 oldum daha bende hisetmiyom bi dün akşam sırt üzeri yatım dikatli baktim tepik atı bidaha atmadi doktor 2 hafta sonra hisedersin dedi normalmiş yani