Seda_selim Arkadaşlar bu ilacı kullanan var mi acaba .? Da once farklı bi demir hap i kullanıyordum doktorum bu sefer bunu verdi başladım ama bundan mi yoksa sütten mi anlamadım sabahtan beri halsizlik ishal var birşey yiyemiyorum
Minikturtageliyor Seda_selim ben kullandım ama kullanamadımda 😂 ishal oldum, kustum mideme oturdu mahvetti beni doktoruma yazdım kullanma bırak dedi. Şimdi kan şurubu içiyorum
Ataninannesi Seda_selim canım ben de kullanıyorum ilj baştan ben de istifra falan ettim doktorumla konuştum aç karnına alma o zaman dedi süt ve süt bileşenleriyle de kullanma dedi
Haziran123 Seda_selim ben kullanıyorum sıkıntı olmadı sadece biraz İshak yapıyor evet ama bence faydalı bi ilaç
Seda_selim Minikturtageliyor Bende su an çok kötü haldeyim muz yedim fayda edicekmi bilmiyorum korkuyorum da
Seda_selim Ataninannesi Ya bende ac karnına kullanıyodum sabah ilacı aldıktan 1 saat sonra süt içtim ilk sonra bi keyifsiz olmaya başladın kendime kahvaltı hazırladım hiç birşey yiyemedim korkuyorum acaba sütlü zehirledi diye bebeğe birşey olurmu diye
Seda_selim Minikturtageliyor 2 defa mideme ağrı kramp gibi bir şey sokuldu sonra karnım kuruldadi sonrada ishal.oldum
Minikturtageliyor Seda_selim ay kötü bir şey olmaz inşallah ben duş aldım iyi oldum sende al çok iyi geliyor
Oreganoo Bende gece yatarken alıyordum. Felaket kabız yapmıştı. Öğleden sonra meyve öğünümle bir aldığımda çok iyi oldu. Emilimini arttırmak için c vitaminiyle tüketmeyi unutmayın.
Sumeyye123_ Seda_selim canım bende kullanıyorum ilk başta banada öyle oldu sonra bünyem alıştı şimdi hiçbişey olmuyo
zehranurr Seda_selim bu ilaç fazla yan etki veriyormuş doktorumda mide bulantısı yapıyor diye durumumu kontrol ederek biraz geç başlatmayı düşünüyor.
Oykum_pinar38 Seda_selim ilk gebeliğimde de bu gebeliğimde de sürekli kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım