Hatice4446 Kızlar tavuk göğüs almıştım aldığım da hemen dondurucya attım bi kaç hafta oldu tarihi geçmiştir tabi çıkarıp yesem bişey olur mu ama dondueucan hiç çıkqrmadım daha öncesinde siz yiyormusunuz böyle
birprensesvebirprensannesi Hatice4446 Hiç çıkarmadıysanız kullanın ben kullanıyorum tarihleri çok kısa oluyor ama sonuçta buzlukta bişey olmuyordur 🤷
metehaninannesiii Hatice4446 ben hep bu şekilde yiyorum çok şükür bisi olmadi dondurucudan çıkardığınız surece bir şey olmaz
Dareyn Hatice4446 Ben aldığım zaman poşetlere koyup dondurucuya atıyorum. Dondurucu da bir şey olmuyor. Çıkarıp yiyorum 🤗
busegrr Hatice4446 dondurucuda olduğu sürece yenilebiliyor, bende kasaptan alıyorum buzlukta biriktiriyorum hemende bitmiyolar haliyle
Asil_Egem Hatice4446 yani ben genelde toplu alıyorum buzlular saklıyorum kullanıyorum şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım canım
Bubuseli Hatice4446 derindondurucuya kurbanlıktan kalma etler oluyor aldığımiz kiymalar oluyor tavuklar derindondurucuya konuluyor bence bı sıkıntı yok aylık kasap alışveriş yapıyorum toplu olarak bana 1 ay yetiyor bozulmuyor açıp çıkartmadigim sürece
balbocegim27 Hatice4446 kız nolacak aylık alışverişe çıkıyoruz tavuğu alıp atıyoruz buzluğa öteki ay bile kullanıyoruz