Yildizanne Melekalkan06 gitti gidiyorda yoyko nün vardı sipariş ettik gayet kaliteli geldii 1000 TL idi şuan 1200 felan ama guzell tavseiye ederim
gullcannn Melekalkan06 Yataş twiny modeli canım bir bak trendyolda hepsiburada da baya indirime giriyor sürekli fiyatı çok uygun. Gayet iyi hemde yataş sonuçta bilindik marka. Park yatak süngeri çok ince bu andan bir tık daha kalin iyi
Teacherella1 gizemozdemir1990 yoyko park yatağı beğendiniz mi göründüğü gibi mi geldi bazı yataklar poşet gibi ses çıkarıyormus yoyko nasıl acaba, bir de en alt kademeye indiğinde yanları keten mi file mi oluyor
gizemozdemir1990 Teacherella1 henuz kullanmadik ama begendik, gorundugu gibi geldi. Poset gibi ses cikarmaz gibi geldi bana ama ilk deneyimim henuz kullanmadan yorum yapamadim😊 en alt katta yanlar keten, biraz ustu file. 3 kademesi var.
gullcannn Ahsnkbr Yok canım kalınlığı güzel ben park yatak için olanları sevmiyorum nedense ince sunger gibi. Öyle kalin değil ortepedik hemde
Ahsnkbr Ben yoyko park yatak aldımda içine nasıl alsam kararsız kaldım kraft pamuk gördüm bide visco mu pamuk mı olmalı
Ogretmenanne35 Melekalkan06 yataş twiny aldım bence güzel. Stokları güncelliyorlar vakit varsa bekleyin
Melekalkan06 Ogretmenanne35 çok fazla vaktim kalmadı, son 30 dedik bakalım sipariş verdim hepsi buradadan indirim vardı bide ilk alışverişe indirim yaptılar 219 TL gelmiş oldu bana