Pelincekin Deletedmom71 Göktuğ, Eymen, Çağan, Tuğra, Çınar 😀 Oğluşum olursa Göktuğ yada Eymen istiyorum bende.
AyeglGzkaraKarabulut Deletedmom71 fijir olsun diye girdim ilk oğlumun ismi eymen bera ikinci oğlum olacak isim bulamadım 😂
Deletedmom71 Deletedmom15257 62 ile hamile kaldım. 66 olmuşum. Ama çok azıcık göbeğim var ya 5. Aydayız hala belli olmuyor sanırım 1.75 boyum. Küçükken kilo alınca da belli olmazdı 😂
parasetamoll Deletedmom71 Yekta Uraz Yaman yamaç uzay bulut toprak doruk Uğur Umut sarp deniz devrim mert agah akad asil ömür daha da sayam mı 😂😂😂
Duamm Deletedmom71 Çocuklarımız dinini kendi seçemez biz müslümansak onlarda müslüman olmak zorunda siyasete karışamam ama biz türk ve müslüman bir toplumdan geliyosak çocuklarımızda öyle olmalı kuranda geçen güzel bı isim bulmanız ümidiyle
Deletedmom71 Duamm dinde zorlama yoktur ben mi yanlış biliyorum? @Deletedmom15257 bu konuda aydınlatır mısın 😄 Müslüman olmak zorundalar derken? Baskıcı bir tavıra gerek olmayacağını düşünüyorum. Kesinlikle kuranda geçen bir isim koymayacağım..
Deletedmom71 Yusufeymeninannesi eymen güzel isim mesela toprak doruk vs gibi isimler söylüyorlar ya söylenişi basit, anlamı güzel ve modern oluyor ali veli gibi eski isimlerden değil yani 😊