Zeynep-10 Kbra_em Şu süreçte hamilelerde ne kadar çok değişim duyuyorum, benim de Eylül’de gelecek inşallah bebişim 🤗 kız, erkek derken ben de hep kız hissediyorum ve detaylıyı bekliyorum. Ben de 16.haftaya kadar kız diye sevdim hep. 🤷🏻♀️🙄
Kbra_em Zeynep-10 bizde 20ye kadar kız diye sevdik özellikle babamız sonuç erkek :) bakalım detaylıda değişicekmi yine aynı mı kalcak hayırlısı.
ftmnrdmrl En geç Eylülün 3.haftası tahmini doğum ve oğluşumuz olacak🙏🏽 16. Haftada öğrendik cinsiyetini 18.haftada kontrole gittiğimizde de erkek dedi haftaya detaylı ultrason var sürprizle karşılaşmayız inşallah bu saatten sonra çünkü aldığım alışverişler boşa gidecek. Ama ne olursa olsun sağlıklı olsun tek dileğimiz 🙏🏽
hiraselesra bebissveannesi aynn guzelim banada 12 de erkek dedi 17 kiza benzettim dedi yarina detaylım var bakalim sonuc ne olacak
Zeynep-10 Kbra_em Hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar, gönlümüze göre de olursa da bal kaymak diye severiz. 🌸😍 Ama olsun biz onları hep en çok severiz.
hiraselesra Kbra_em guzelim gittim dedi ayrıntılida net ogrenirsin dedi bilmiyorum ya hayirlisi olsun insallah
hiraselesra Kbra_em edicem güzelim insallah 12 haftalık iken erkek demisti insallah sağlıklı sıhhatli olsunda oglusumuz olsun 2 bucuk yasinda kizim var teyzesi elini oper insallah supriz olur bize🤗😍
Kbra_em hiraselesra ya ne güzel değişik olması.. Bizimde bi Oğlumuz var 2. Kız denilince sevindik ama erkek değince doktor 2 ay sonra şasırdık bakalım hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda basımızın üstüne.
Duyguckrky Nslhnasya ay banada 14haftada %100 erkek dedi şuan 18hafta değişmez herhalde 😁o kadar erkek diye sevdik alışveriş yaptık 😁
Duyguckrky Havin6565 valla banada %100erkek dedi 13.14 haftada şuan 18e girdik yarın gidcem bende şok oldum burdaki yorumlara bakalım artık , 😁
Kbra_em Duyguckrky genelde yanılmalarda erkek denilip kız olasılığı çok nadirmiş de, kız denilip erkek çıkması daha fazla olasılıktaymıs yani okuduklarım söylenenler böyle… Rabbim gönlümüze göre versin inş.
Havin6565 Duyguckrky aynen bide benim popo falan büyük bir farkla küçülmüş ben kız dedim çevremdekiler şok oldu bakalım hayırlısı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Haticecakirr gzdkelleci ay şaka gibi ya 2 aydır kızım diye seviyorum adını bile koyduk değişirse ne yaparım bilmiyorum çok alıştım Çünkü 😂
gzdkelleci hiraselesra ben zorlandim biraz kiza alismistim. Simdi erkek dediler ona alis Haticecakirr bende ole olmustum. Kiza alismistim .birseyler almistim. Erkek deyince bocaladim ama simdi ogluma da alistim😊birdahaki kontrolde koz derlerse nolur bilemiyrum