Bhrmolo Kızlar e devlette para gözükmediği halde alanınız varmı? 2020 den 2 başvurum var başka başvuru yapamıyorum acaba gelir mi diye Bi umut
Minnosunannesiii Bhrmolo walla sinirlerimi bozdu sabahtan beri bütün komşulara geldş bende başvuru yapmışım 2 defa daha Bi kere bile alamadık
MustafAyse Bhrmolo eger telwfonunuza mesaj geldiyse odemeniz hazir filan gibisinden ekijize ulasiyor bana geldi bugun
Minnosunannesiii MustafAyse ne yaptınız başvuru için yardımcı olurmuusnuz acaba nerde yanlış yaptık biz
MustafAyse Minnosunannesiii valla gecen sene yapmistik basvuru ilk pandemi zamaninda suan ozellikle bisi yapamdim ilk verilene yine veriliyormus
yagmrtayfn MustafAyse yok valla ben başvurmadım ilk kendiliğinden vermişlerdi şimdide ödenecek kayıt bulunmamaktadır diyor. Gerçektn şansa bakıyo ihtycı olana değilde ihtycı olmayan herkese verdiler.
MustafAyse yagmrtayfn dogurudur biz gecen yil basvurmustuk bana cikmisti o zaman ev tasiycaktik ilac gibi geldi simdide dogum oncesi cikti sukur iyi oldu geecekten