Elfida92 Merhaba kizlar, şuan 6. Haftamdayım ve bulantım hiç olmadı , baş dönmesi vs şeyler olmuyor . Endişelenmeli miyim? Yerleşme kanaması da olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?
tcasl Elfida92 yerleşme kanaması herkeste olmuyo zaten bende hiç olmadı bulantılarım 6 dan sonra başladı keşke hiç olmasa ne güzel
glnzem Elfida92 tövbe yarabbi bunlar olmuyor diye sevinmen gerekir 😂 ben 36. Haftama giriyorum benimde hiçbir belirtim yoktu 8. Aya kadar hamile olduğumun bile farkında değildim. Çoğu insan neler çekiyor hamileliği boyunca şanslı kişilerdensin dua et olmasın zaten 😁
Ouzc Elfida92 bunu çok dillendirme başkalarının yanında nazar değmesin 😂 benim baş dönmelerim 7.haftads başladi. Koku hassasiyeti falan var mı. Ben de en çok o var
Dilekcnkn Elfida92 benimde yerleşme olmadı 6 haftadan sonra bulantılarım başladı şimdi 17 haftaya giricem çok az oluyor bulantım☺️ Korkma canım kanaman yoksa eğer
Havva-61- Elfida92 kanama olmasın tabi daha ne istiyorsun:)benim bulantim 8 haftadan sonra başladı kimisinde hiç olmaz 30 haftaligim 13den sonra bulanti ne bilmiyorum :)
Semaemre28 11 haftalık hamileyim. Hiç bulantım kusmam yerleşme kanamam olmadı şükür. Bünye meselesi bence tamamen. Sadece uykusuzluk yapıyordu ben de ilk haftalarda o kadar
Arazynp Elfida92 bende 6. Haftadayim. Benimde bulantim yok. Yerlesme kanamasi da görmedim. Yerlesme kanamasini herkes gorucek diye bir sey yok. %25 kişi goruyor zaten. Bulanti icinse daha erken olabilir ama takma kafana bulanti olmamasi daha iyi. Benim su an tek sıkıntım aşırı yorgun ve cok uykuluyum. Kpss ye hazirlaniyorum. Bir yandan ev isleri bir yandan dersler hic biseye dogru duzgun bakamiyorum. Tek şikayetim bu ama o da olsun. İnşallah rahat bir hamilelik yaşarız.
CansuDRY Elfida92 Olmayabilir, kimisinde 8. haftadan sonra başlıyor. Benim gibi bazılarında da hiiiç olmuyor. İki çocuğumda da bulantım olmadı. 3 gebeliğim oldu, yerleşme kanaması da görmedim hiç.
Elif5361 Elfida92 Daha 6 Haftalık haftanız çok çok küçük ben o hafta da bilmiyordum bile hamile olduğumu ☺️9. Haftamda felan başlamıştı benim ama her hamilelik bir değil