Mrvweeeeee Mrvweeeeee gelci benm doktor ilk erkek dedi sonra kiz dedi cok degsrdi en son kizda karar kildik 🤣 ilk hamileligimde cok gec ogrendm
Shyla91 Mrvweeeeee bakalım sağlıklı olsun vaktinde dogsunda benim ikincisi erken doğdu sıkıntılı oldu korku sarıyo simdeden
Shyla91 Mrvweeeeee evet bu üçüncü .ikincisi hamileyken suyum azaldı anlamadılar son ayda anladılar sonra çocuk gelişmemiş gelişim geriliği ile doğdu kuvezde yattı erken doğdu.busefer sağlıklısı olsunda yeterki kuveze girmesin inşaallah
Mrvweeeeee Ferhan1702 yok hayir benm cok hosuma gtti bu 🤣 sanki erkekler daha uzunsu kizlar daha top gbi duruyo bana ole geldigi icin tahmin ediyrm ama tabi bazilarda cikmiyo🤣
Ferhan1702 @Mrvweeeeee doktor pek bişey demedi benimde gönlümden kız geçiyor inşallah ☺️ teşekkür ederim 🌸
Mrvweeeeee Aysenuray bende bayramdan sonra gdecem banada siz tahminde bulunir insallah hatrlarsnz beni ozamna🤗
Mrvweeeeee Shyla91 cok gecmis olsun insallh bunda ole bseyle karsilasmazsn 2 doktora gt bence biri gormezse biri gorur
Shyla91 Mrvweeeeee bakalım şuan araştırmaya gidiyorum ikincide olduğu gibi bundada su gelmeye başladı az az inşaallah değildir bayramdan sonra kontrolüm var ozaman anlaşılır bakalim