annesininmelegi41 25 kasım bizimde beklenen doğum tarihimiz. Süpriz yaparsa akrep yapmazsa yay 🌸 kova anne ve başak babayla biraz işi zor gibi yay olursa, akrep olursa da bizim işimiz zor😂😂
Alizel Haticecakirr benim de ya Başak ya terazi olacak benim tercihim terazi 😻 sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil tabiki.
Esra_42gunindi bubuiledudu anası gibi nazlı bi yengeç olacak eşim benden bi daha tane kaldırabilir mi bilmiyorum 🤣😂
minikmucizelerimmm bubuiledudu normal şartlarda yay olacak ama benimde ikiz gebelik hic istemediğim akrep burcu olmazlar umarım 😂
Gvnsvd İkizler insan degilmi herkes bir laf demis ikizlere dua edelimde evlat duygusunu tatdırıyor rabbim bizlere nasıl yetiştirirsek evlatlar öyle kişilik alır unutmayalım bence halimize şükürler olsun benim burç takıntım yok benim Ekim gibi olcak nasip olursa inşallah 😇
Cennetbayram MDT birebir anlattın helal olsun benim eşimde ikizler daha önce hiç ikizler burcu ile karşılaşmamıştım karşılaşsaydım evliliği sorgulardım 😂😂
MDT Cennetbayram ah canım ben seni görseydim söylerdim. 😀ikizler erkeği ile hayat çok eğlenceli ama bir o kadar da zordur. Üstüne fazla gitme özgürlüğünü kısıtlama yeter. ☺️
Austosprensi_ Nanelisekerr evet bende aslan burcu olmasın derdim ağustos doğum aslan burcu olmasin ağustos başı değil sonu olsun başak olsun inşallah büyük konusmamak lazım bencede 🤗 hayırlısı artık
Kbra_em Austosprensi_ yaaa bende 3 bucuk yaşında bi başak var ne siz sorun ne ben sölim :) bu arada nasipse 2.de başak okucak :)
Gonccc Caltintas nasıldı peki ikizler oğlunuzun bebekliği benimde ikizler bir oğlum olacakta hiç uyumaz çok hareketli olur diyorlar korkuyorum 😀
Caltintas Gonccc uykusu düzenliydi ama çok hareketliydi hala da öyle ve çok meraklı çok zeki oluyor İkizler burcu bebişler 😊 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah