Thisbe Kendim akrep büyük oğlum akrep 🦂 eşim terazi bebeğimiz terazi ⚖ 10 Ekim görünüyor doğum inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz 🤲🤲
dlcmstn Thisbe ben de akrep burcuyum ve bebeğim ekim 12 terazi gözüküyor çok ortak yönümüz varmış. Ben de oksapar kullanıyorum. Bebeklerimiz oksapar bebekleri olacak😀😀😃
Selcan- Aysem3338 Aysem3338 yaa ikizler erkegi tanidgim yok oglum ikizler olcak herkes ayni seyi soyluyor korkmaya basladm 😀😀
Smyrna_35 Selcan- Okadar Değişken Ruhları Varki Anlatamam Sana 😂😂😂 Abim Bir Gün Can Ciğer Kuzu Sarmayken Ertesi Gün veya ayni gunun farklı saatinde bambaşka biri oluyor allah sana kolaylik versin 😂😂😂😘
Mom789 Birceo öyle öyle kırmızı oda hastası olabilecek seviyede sıkıntılı sorunlu insanlar ikizler olanlar bence dengesiz,anlayışsız,psikopat….
Rengin29 Mom789 bence asıl sorunlu sizsiniz burcundan dolayı bu kadar ağır kelimeleri ancak hasta ruhlu kişiler kullanır.
aleynaaplt minikbirisi aaayy benimki de öyle 🤣 ben akrebim gerçi memnunum burcumdan ama bebişi yay istiyorum 🥲
Zeynep0886 aleynaaplt benim oğlum yay Burcu çok özgürlüğüne düşkün çok rahatına düşkün epey zorladı bizi sağolsun ikinci yay Burcu olmasın diye hesapladım öyle hamilelik düşündüm inanın 🙈
minikbirisi aleynaaplt benim ablam akrep ,çok kinadim ablamı😂 kesin çocuğumda akrep olup ona benzeyecek ağlamakli oluyorum aklıma gelince 😂 bu kadar insan varken gider ablama benzer kesin
aleynaaplt Zeynep0886 benim de kız yeğenim yay burcu ve bıcır bıcır hep onu düşünüyorum keşke öyle olsa diye 😻😻
hunilianne uzlet youtubede morkomedyen diye burç komedisi çeken biri var oğlak burçlarını soğuk, hepniziden nefret ediyorum havalarında olup gizli gizli duygusallık yaşayan biri olarak gösteriyor😁 doğru mu 😀