Filizaybars bubuiledudu oğlum ikizler Burcu şimdi 33 haftalık 2. Ye hamileyim oda ikizler olacak ve yine erkek eşimde terazi 😂 ve ben yengeç 🥲
Eylulunannesi-2 ElifB08 ay insallah. Bende akrebim bi zararımı görmedm kmse akrep istemyor kızımda akrep olsa ben isterdm heralde :))
Ebru_d Zeynep0886 daha öncesinde 37+4 te plasenta dekolman sebebiyle bebeğimi kaybettim o yüzden doktor 36. Haftada almamız gerekiyor dedi. Tekrar etme ihtimali yüksekmiş
Dloss [silindi] Biz de tam tersiyiz. Ama iyi de diyorum çünkü bana göre çok sakin ve sabırlı dengeliyoruz😃
[silindi] Dloss Akrepler sakin sabırlı değilde ikizlerin karşısında mecbur sakin kalıyoruz 🥲 Deli deliyi görünce sopasını saklarmışya o hesap 😂😂
_nurgler Sinem1991 sağlıkla gelsin minikler inşallah bulantıların başladı mı canım benim mi erken başladı anlam veremedim
Sinem1991 _nurgler amin canim benim valla cok şükür bulantim hic olmadi simdilik ama aşırı açlik var😅🙈
ElifB08 Eylulunannesi-2 akrep kadınlarınıda beğenirim çevremde gördüğüm kadarıyla güçlü kadınlar oluyorlar. Genelde de fazla cilveli, ve eşlerine düşkün oluyorlar 😅