Denizcyc Ece, İdil, İpek bu isimler çok hoşuma gidiyor benim😊 Ama kuzenlerimin ismi olduğu için kızıma koyamıyorum
Pambix yoncakns ben Zehra istiyorum kızım olursa ama duru ipek inci gibi isimlerde sade ve hoş geliyor kulagima
Lalihhhh Tuch zaten çok güvendiğimiz bir abimizin önerisiydi, Ebrar düşünüyorduk bunu duyunca içimize çok sindi hiç aklımıza gelmemişti mesela nasipse Duaya niyet ettik koyacağız az kaldı doğuma da
Lalihhhh Tuch bu arada tavsiye eden kişi de kuranın hükmüne göre hareket eden ve onun ile amel etmeye çalışan bir kişi , kafamıza takılan olunca Ona hemen sorarız
Ezgihrcnn aycanasel yaa adaşıda var kızımınn çok güzel bi isim ama 🤭 Evlenmeden önce Aklımdaydı nasip işte bu ismi vermek nasip oldu ✨🙏
aycanasel Ezgihrcnn benim de hep aklimda olan bir isimdi,anlamini öğrenince direkt aşık olduk isme hic düşünmeden budur dedik 💛
asyahumam yoncakns Hüma 💫 Saadet getiren, mutluluk getiren anlamında cennet kuşu da diye geçiyor ayrıca Fatih Sultan Mehmetin annesinin adiymis ben Hüma istiyorum eşim de Asya . Asya Hüma düşünüyoruz kızıma 🌸