SerpilEsra Nurannee benim 2. Gebelik 11+3 yeni yeni cikiyor pitirtida hissediyorm cok nadir ilk gebeligimde 17 haftada cikti ve hissettm
Cigdem175 Nurannee 12.haftada karin büyümez.hafif yemek yemiş gibi şişlik olur o kadar çevreden anlaşılmaz bile hamile olduğunuz
Biranne2 Nurannee kasık kısmım şişti hafiften valla sanki hamile değilmişim gibi bian önce hareketlensin inşallah diyorum çünkü bazen hamile olduğumu unutuyorum 🙈
Mom726272 Nurannee 17+5 ten selam daha yeni yeni farkediliyor karnım ve bu 2. Gebeliğim 12 haftalıkken gaz oluyo genelde ayağa kalkınca 6 aylık bebek gibi duruyordu yatınca kayboluyodu hepsi 🙈😅
Nurannee Cigdem175 teşekkür ederim , ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı yoktu suan bi sıkıntı yok çok şükür , 18inde kontrolüm ama merak ediyorum 🙏🏻 Hissedememek biraz yorucu bi süreç , cevabınız için teşekkürler 🙏🏻
Nurannee Biranne2 evet bazen bende aynı şekilde , sonra aniden birsey yapıyorum , hemen aklıma geliyor 😀
Nurannee Mom726272 evet , sırt üstü yatınca karnımdaki o hafif gaz şişkinliği gibi olay da kalmıyor , normal mi acaba Diye merak ettim , teşekkür ederimm🙏🏻🙏🏻
2inciannelik Nurannee sadece yemek yendiğinde çıkıyor karnım . Şu an sadece sanki regl olmuşsun da şişlik var gibi duruyor çok belli olmaz bu haftalarda
Nurannee Biranne2 kesinlikle , biraz abartılı mı bilmiyorum , hapsurduktan sonra bile aklıma geliyor 😀 yatarken sağdan sola dönüyorum aniden mesela o zmn😀 neden ani şeyler yapıosun unutuosum die kızıyorum kendime 🤷♀️😀
Nurannee Biranne2 😂😂 ya bi değilmişim demekki , eşimde artık bıktı bnden okuma , araştırma , bakma , abartma istersen 😀 inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻
VeraVrea Nurannee iç karın büyüklüğüne göre değisir. Benim 12-14 arasında dısarı atlamıstı sertti dediğin gibi. Ama takip ettiğim ünlü hamileler var masallah içine içine bğyğyor cocuk, 25. Haftadaki farkımız inanılmaz
Nurannee VeraVrea doğru valla 😀 ama işte insan merak ediyor dışardan hissetmek için sabırsızlanıyor🤦♀️🤗🤗
Pembekurdeleli Vallaa benim hiç göbeğim karnım yoktur dümdüzdür ama şimdi 12 haftalığım karnım var çıktı, ilk bebeğim 🐣 eski halimi bilenler anlıyo ama kimseyle paylaşmasam anlaşılmaz ♥️ kişiden kişiye göre değişiyo
Nurannee Pembekurdeleli muhtelemeln zayıf olduğunuz için benim biraz kilom da var ondan kaynaklı galiba 😀