Glmgkcmm Kızlar 8+1 deyim sabah uyanir uyanmaz ekmek yiyorum cubuk kraker yiyorum muz yiyorum yani her yolu denedim yine kusuyorum siz nasil basa çıkıyorsunuz
Slcnslcn Glmgkcmm vücudun bebeğinin varlığına alışmaya çalışıyor. Malesef ki bunu cekmekten başka care yok. Bulantilarin cok siddetliyse doktorundan bulanti hapi yazmasini isteyebilirsin.
Ebruaydin27 Glmgkcmm malesef hiçbir çaresi yok. Bazı hamilelerde doktor ilaç veriyo geçiyomuş ama bende o da işe yaramadı. 39+3üm hala kusuyorum.
lovin4you Glmgkcmm ben de 7-8 haftalarda çok yoğun mide bulantısı yaşadım, doktorum premesis plus tableti verdi, takviye edici gıda olarak geçiyor . bana çok faydası oldu ,inşaAllah size de hafiflemeye neden olur
Deletedmom71 Glmgkcmm maalesef bedenin alışma sürecinde. Lady feliz bulantı hapı kullanıyordum ben zencefil ekstresi. bol sıvı al
Brlcfrnannesi Bende 8+3 oldum bugün iki haftadan fazla süredir bulantıdan ölüyorum.Hiç geçmiyor hiç.Sürekli bulantı😢.Ben çare bulamadım hiçbirşey fayda etmedi
Glmgkcmm Ebruaydin27 of o kadar sürmez Insallah doktor verdi banada ama belki dogal care bulurum dedim ilaci alayim en iyisi
Sakaryali54 Dogal bisey yok malesef cok yol denedm bnde ama gecmedi iste.zofran 4mg dil ustu emilen hap verdi doktor 2 kutu bitirdim o rahatlatti.gunde 10kere cikardgimi bilirim hatta kan kustgumu bilirim.sonrada serum taktirdigimi bilirim.o da en fazla 2 gun idare ediyo bni.3ay boyle cektm.suan 4.ayima giricem yavas yavas kusmam gecti bulanti vr da cikicak kdr degl.tek derdim koku bnmde kokudan cok muzdaribim deterjan parfum sampuan hic birine tahammul edemiyorm..bu hic gcmedi elimde havlu onla yasiyorm resmen.rabbim yardimcimiz olsn ne diyim insallah gecr cabucak
Rakibeel Çeken bilir çok zor.5 kilo verdim bende hiçbirşey fayda etmedi.İlaç kullandığım halde günde 6-7 kere kustum.En zor haftalar sabır tek çaresi zaman.şimdi 14 haftalık yavaş yavaş geçiyor.Az kaldı geçecek diye düşün.Bol bol yat dinlen imkanın varsa