Szsz Anneler kan uyuşmazlık için test yaptırdım negatif çıktı kimler benim gibi negatif olmasına rağmen iğne vurdurdunuzmu
Pemberuyam_ Szsz Negatif olursa iğne vuruluyor zaten, pozitif olursa problem oluyormuş tadavi yapılıyormuş ona göre. Bende negatif çıkmıştı indirect coombs testi iğne yaptılar.
17ekiiimmmm Szsz benimde negatif çıktığı halde iğnem vuruldu ama özel niye öyle diyo anlamadım ben özelde vurulmuştum
nisafrkn Szsz İlk hamile kaldığımda negatif çıktı vurulmadi özelde 28 de vururuz dediler 22.haftamda erken doğum tehlikesi geçirince mecburen vurdular bide 28 de oldum
Sedakbyk Szsz iki hamileligimde de vuruldum,birinci hamilelik takibim ozeldeydi,ikincisi devlette suan
Szsz Pemberuyam_ cnm devlet iğne yapmamız lazım dedi özel de yaptırma gerek yok diyor inan kafam karıştı
Pemberuyam_ Szsz İğneyi yaptır canım doğuma kadar ne olur ne olmaz diye garanti olsun diye vuruyolar. Devlette ücretsiz vuruyolar zaten.
Szsz 17ekiiimmmm bende anlmadim cnm inan üstüne basbas söyledim gerek yok vurulman dedi bende döndüm EVe geldim
Pelin_01 Szsz ben şuan 31 haftalık hamileyim diğer gittiğimde 27 civarıydı doktorum birşey demedi 5 gün sonra tekrar gideceğim acaba söyler mi birde şeyi merak ediyorum bu nikahta yapılan test ile aynı şey değil mi
Szsz nisafrkn benim de ilik cnm bebeğim korkuyroum vurdursamiydim bilmedim ama doğum özel de olcak ve kendi doktorum vurulma dedi napcam bilmiyorum çok karışık aklim
nisafrkn Szsz Canım ben ilk olmadığıma çok pişmanım onun yüzünden erken doğum geçirdim kananam oldu vurdur nazır doktorlar her ihtimale karşı vuruyolar
uraluygar Szsz 2.5 yasinda oglumda hic igne vurulmadim oglum negatifi benden aldi sorun olmadi. Simdi hamileyim ilk 13.haftada indirect coombs testi yapildi sonra 28. Haftada ikiside negatif ciktigi icin igne yapmayacagiz dedi doktorum. Bebek dogunca eger kan grubu negatif degilse ozaman igne yapilacak dedi
Szsz uraluygar benim de böyle tatlım yaptı testi negatif çıktı devlet igne vurulman lazım dedi 28 haftayı geçmişin dedi özel sordum doğum yaptircak olan doktorum yaptırma gerek yok dedi bende geçtim eve geldim
Gamzek2 Szsz hayır canım, negatifse yapılıyor pozıtif cıkmaman lazım. Benım pozıtıf cıktı 28. Haftamda tedavi görmem gerek kan sulandırıcı gibi şeyler dediler bende başka hastaneye gittim tekrar test yaptılar negatıf cıktı sonra yaptılar iğneyi