aslannaz21 kbra_kurtt yenir neden yenmesin ki arada tuketilmesi normal aslinda her seyden yiyebiliriz ama abartmamak sartiyla
Dilekcnkn kbra_kurtt Tabikide hayır yani belki ilk hamileliğin ama takılma canım benim böyle şeylere ben eskiden nasılsam öyle yiyorum valla 😂
kbra_kurtt 1incir yeterli besini alamaz diye düşündüm normalde hani peynir domates salata zeytin yiyorum ama tost yiyince baska bisey yemek istemiyorum oyuzden sordum😊
tkirlay Ben 28. Haftamdayım tostla hep hayatımda oldu şarküteri ürünleri pek tercih etmedim içine ama yanında yumurta süt ve diğer kaahvaltılıklarımı yedim açıkçası 🙈🙈
kbra_kurtt Susamtanem2 yiyorum ama acaba tost yapinca besinleri vitamini kayboluyormudur diye dusundum yani
Kdrgmz Yenir neden yenmesin kaşarlı domatesli diyorsunuz siz evde yapacaksınız gözünüz görecek yani herşeyi zararlı bi durum değil ☺️
Ebrulisss Valahi ben sade kasari peynir olarak yiyemiyorum midem istemiyor ama kasarli tost yapip yiyorum kilo yapiyor bebege 🤭🥰 Evde kendin yapiyorsan gayet sagliklidir yani
Susamtanem2 kbra_kurtt yakmadığıniz sürece neden olsun domatesi yemekte de kullanıyoruz kaşarı da aynı şekilde
Ays0 Her gün tost yemiyorsundur zaten o yüzden yiyebilirsin. Yarın da çeşitli kahvaltı yaparsın bir şey olmaz ben de bazen üşeniyorum tost yapıp sütle yiyorum kolay geliyor