Sevdanur Merhaba arkadaşlar.Burada doğumunu yazan arkadaşların hepsini gözlerim doladola okurdum.Şükürler olsun Allahıma banada nasip etdi.11 haziran günü 37 +2 haftalıktım çatı muayenem vardi.Başta hiç acımadı canım sonradan açılma farketdi doktorum o ara acıdı canım ve doktorum heran doğumun olabilir dedi.Tabi başladım ağlamaya ciddimisiniz erken degilmi daha diyorum .Doktorum gülüp hayır herşey yolunda bayram şekerin geliyor ne güzel dedi.Bende sancı yok pek inanmıyorum🙈.Çarşamba sabahına randevu veriyorum ama o gün olmadan doğuma gelirsin dedi😍.Bende eksikler var eşime onları halledelim dedim.Dısari çıkıp alışveriş yaptik baya yürüdum.Arkadasim geldi evi beraber temizledik.sonra o gitdi anneme yemeğe gitdik.Tabi ara ara gelen hafif sancılarım vardı.Annemden arkadasımın evine gitdik fotograf makinesini almaya tabi evleri 5. Kat çıkarken biraz zorlandım😂.Ordan tekrar anneme geldik beni bi güzel yıkadı git bi doktara dediler kayınvalidem ve annem.Saat 2 gibi annemden hastaneye gectik.1 saat bekledik doğum varmiş ebeler musait değildi.sonra saat 3 gibi baktilar 4 santim açıklıķ var bu saate kadar nasil dayandın dediler.anneleri aradık 4 e yakın geldiler yanımiza.8 santim olmus ama nst de sancı çikmiyor.doktorum 10 santim olunca gelicem demis.epidural vuralım dediler istemedim.sonra daha suyum patlamadıgı icin ebe patlatdı.Iste o zman sancılarım siddetlendi koridorda yurudum durdum.saat 6 10 gece bebek geliyor kosun dedim ebe baktı sacı gözükuyo dedi hemen doğumhaneye 10 dk içindede doktorum geldi ve iki ıkınmamda saat tam sabah 6 30 da dunyada duydugum en güzel ağlama sesini duydum.Basımi kaldirip kordunu kesilirken izledim sonra kucagima verdiler.ömrüm boyunca unutamam.kapida esim ailelerimiz aglamıs kızımın aglama sesini duyunca.ve arkadaslar umudunuzu kaybetmeyin ben kizımda kac ay kanama yasadım riskim vardi gece yariları feryatla hastaneye gidislerim hergun vurulan ignelerim.pesine protein kacagı gunde 10 15 kere olçtugum tansiyonum.Allahım bu kadar üzuntunun pesine kolay bir dogum ve dunya guzeli bir melek nasip etdi.Nerde evlat isteyen hamile kucagına almayı bekleyen anne varsa yar ve yardımcısı olsun inşallah🙏Benim hikayemde boyle .kusuruma bakmayın biraz uzun tutdum hakkinizi helal edin😍
ozlemkrts Sevdanur gözlerim dolu dolu okudum ya ne güzel anlatmışsın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah