Cansusuem Selam güzel anneler yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum. Büyük parçaları aldık bebek arabası, yatağı vs. Şimdi detaya gireceğim. Olmazsa olmaz dediğiniz parçalar nelerdi? Hadi biraz bilgi alışverişi yapalım 🥰
Dilekcnkn Cansusuem Bende kıyafet alışverişi tamamladım şimdi biberondur falan onlar kaldı büyük alışveriş yapmayağım şimdilik belkide alabilirimde belli olmaz şu an araba ve sepet beşik gibi duruyor biberonlarda indirim arıyorum 😂
Mervetat Cansusuem kendiniz için depeend lohusa pijama takımı ve terlik lansinoh göğüs ucu kremi müthiş etkili ve göğüs kalkanı ben avent tercih ettim bebek için vericekseniz emzik ve biberon tırnak makası ve saç fırçası seti kullan at alt açma örtüsü hastanede çok lazım oluyo ıslak mendil bez dezenfektan maske çantanın olmassa olmazı diye düşünüyorum muslin battaniye varsa imkan 3 5 tane bile alınabilir çok kullanılan bişey özellikle yaz bebeklerinde bebek için 10 lu hastane çıkışı ve ekstra 3 veya 5 takım 5 li takımlar başta yeterli oluyo çünkü çok çabuk büyüyolar ve eskimeden kalıyo sonra boy ve kilosuna göre kıyafet alınmalı 🤗🤗
Mervetat Küvet setini pahalı almaya inanın gerek yok ebebekte ayaklı bi det vardı 350 tlye benim gözüm ondaydı ama toplamda 2 veya 3 ay kullanılıyo maksimum sonra kucakta yıkıyosun ve onları evde koyacak yer bile bulamıyosun o yüzden a101 ve bime gelenlerden ucuza almak en mantıklısı 😍😍🤗🤗
Mervetat Bebek bakımı için mustelanın başlangıç setni tercih ettim ki son kullanma tarihi nerdeyse 1 2 senelik olduğu için gramajlarda büyük baya uzun gidiyo ilk etapta hassas oldukları üçin dalin uni baby vs. Kullanmak istemedim tercih meselesi tabiki ilerde bende onları kullanırım ama ilk süreçte mustela daha iyi
yamacin_annesi Mervetat bende aynı düşüncedeydim ve mustela tercih ettim kullanan anneler çok memnun kalmış inşallah bizde memnun kalırız 🙏☺️
yamacin_annesi Cansusuem lansinoh göğüs ucu kremi , göğüs kalkanı ben aventinkini aldım , depend , rahat önden düğmeli pijamalar bunlar kendin için olmazsa olmazlar bence 😊