Elcnbykckr Merhaba kızlar Salı günü kontrole gittim tahlil sonuçlarıma baktı doktorum biraz idrar enfeksiyonun var ilaçlık değil su iç bol dedi. fakat beyaz şeffaf olan akıntım baya sarıya hatta turuncuya yakın bi renge döndü. Basına gelen varmı ne yaptınıZ
Kamile71 Elcnbykckr bendede az enfeksiyon çıktı canım uromisin tek kullanımlık doz içtim şimdide bir hafta on gündür aşırı beyaz akıntı oldu şu içmiyorum ama dolu dolu idrarım geliyo sarı akıntı birakiyo tekrar gittim yine enfeksiyon çıktı idrar yaparken yanma batma yok nasıl olur anlamıyorum ya 😓
Kamile71 Elcnbykckr bence az çıktıysa ve doktor kullanma dediyse problem yoktur çünkü idrar kültürü verirken vajinanın alt kısmındaki mikroplarda idrara karisabiliyomus eğer idrar yaparken aşırı yanma batman olursa git kasıklarda ağrı olursa git bunlar önemli , birde on gün falan sonra yine git istersen bidaha idrar testi yaptır ilerlerse orda çıkar o zaman antibiyotik kullanirsin
Mucizepamugum Elcnbykckr benimde yesil akintim geliyo 4 litreye yakin su iciyorum doktor koku olmadigi surece sıkıntı yok dedi idrar tahlillerim temiz cikti olabiliyo boyle akıntılar
Elcnbykckr Kamile71 benimde yanma batma yok idrar yaparken öyle kasık ağrım flaanda yok akıntımda koku da yok. Ama beyazken sarıya döndü hatta turuncu gibi yani su içiyorum ama 3-4 litre de içemem yani
Trkncm Bende de sarı akıntı oluyor, kasıklarımda da ara ara ağrı giriyor, tahlilim temiz çıktı ama anlamadım🤷🏼♀️
Kamile71 Elcnbykckr normaldir bence canım suda içiyormussun ama için rahat etmezse bidaha idrar ver bende normalde beyaz oluyor mantar olduğu için süt kesiği gibi , ama arada Koyu sarı oluyor en fazla bir buçuk litre içiyorum doktor daha çok iç suyu dedi
Trkncm Elcnbykckr ben az önce acile gittim. Enfeksiyon varmış. Sarı akıntı ve hafif kasık ağrısı dışında hiç belirti yoktu. İhmal etmemek gerek gidip görünün bence.
Elcnbykckr Mucizepamugum aa sizin de daha farklıymış içebildiğim kadar su içiyorum ama 4litre içemiyorum malesef
Kamile71 Elcnbykckr bir buçuk litre azmis malesef , ben önceden üç buçuk dört litreye yakın iciyodum sürekli lavaboya gidiyodum akıntı falan normaldi şimdilerde suyu fazla canım istemiyo galiba ondan enfeksiyon sarı akıntı falan oldu doktorda suyu fazla iç dedi
Sblatc Elcnbykckr çok su içmek gerekli ama herkesin bünyesinin farklı miktarlarda suya ihtiyacı var. Çok su içmek bazılarında ödem yapabiliyo
Mel-in7dain Elcnbykckr 1.5 lt az bence de ben en az 3 lt içiyorum ama yine de o sarı akıntıdan kurtulamadim. Tahlil sonucu doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi ama yine de devam ediyor. Koku ve enfeksiyon belirtisi bende de yok ama insan yine de rahatsız oluyor
Elcnbykckr Sblatc yakın zamanda genel tahliller verdim vücuttaki sıvı oranına da bakmışlar gayet güzel. Yani yalan yok 3/4ltre su içemem gitmiyor yani malesef istesem de yapamicam birsey midem almıyor belli bir noktadan sonra. Ama enfeksiyonum öyle ciddi bir boyut olduğunu düşünmüyorum sadece tek belirti sarı akıntı onun dışında baska hiç birsey yok
Skrynroflaz9894 Elcnbykckr canım benimde öyle hamilelikte akıntı çok oluyor ama doktorum kahverengi ya da yeşil olmadıktan sonra korkmamıza gerek yok dedi
Elcnbykckr Skrynroflaz9894 şükür kahverengi yeşil değil. Önce beyaz seffaftı sonra sarı oldu dün özellikle daha da koyu sarı oldu turuncu gibi resmen ama biraz bol su içtim bu gün açık sarıya dönmüş
Elcnbykckr Mel-in7dain ben sanki suyu güzel icsem düzelecek gibi açılıyor çünkü rengi akıntının düne göre bu gün daha iyi mesela. Ama midem almıyor iste malesef kusmak istemiyorum