balbocegim27 Ceylam normal doğum da alınmıyor diye biliyorum pandemi dolayısıyla sezeryan da alınıyor ve o refakatcinin de kadın olması gerekli
Buss1 Ceylam pek zannetmiyorum düzeleceğini. Ben o yüzden gebe okuluna kayıt oldum. Gebe okuluna kayıt olunca normal doğumda da alıyorlarmış refakatçi
Eslem_serra Buss1 bu gebelik okuluna kayıt nasıl oluyor? Ücretli mi bi de ne kadar hafta ders oluyor eğer sakıncası olmazsa kısaca bahsedebilir misiniz? Çok merak ediyordum da
Ceylam Buss1 ayyy bende ayim o zaman bi kağıt vermişlerdi bana ona mesaj at online derslere katıl dendi bende bebeğim.var katılamam demistim:) refakatçi almaları lazım ben çok zorluk çekmiştim çünkü etlik zübeyde hanımda bundada aynısını yaşamak istemiorum
GKP22 Buss1 gebe okulunun refakatçi ile alakası yok diye biliyorum ben Zekai tahir de iken gebe okuluna gittim o zmn özel oda için faydalanmıştı
GKP22 Buss1 gebe okulunun refakatçi ile alakası yok diye biliyorum ben Zekai tahir de iken gebe okuluna gittim o zmn özel oda için faydalanmıştı
Buss1 Eslem_serra ücret almıyolar zoom üzerinden haftada 1 yada 2 kez ders oluyo sanırım. Refakatçiniz ile katılıyosunuz. Bana mayıs için kayıt oluşturduk dediler ama dersler başlamadı henüz
Yesima_09 Umudum06 31 haftalık hamileyim şimdi kayda alırlar mı ki? Bir de nasıl kayıt oluyoruz acaba?
Umudum06 Yesima_09 alırlar sıkıntı olmaz. 0 (530) 427 61 06Bu numaraya ad soyad Kaç haftalık hamile olduğumuzu mesaj yoluyla WhatsApp üzerinden atın onlar size geri dönüş yapar
Buss1 GKP22 olur mu gebe Okulu normal doğumda refakatçi kalması için oluyo öyle duyuru yaptılar ilk başta şehir hastanesinde.
Umudum06 GKP22 Gebe okuluna %90’ı refakat için katılıyor yoksa normal doğumda kesinlikle refakatçi almıyorlar
Mom54544 Buss1 Ne zaman kayıt olunmak gerekiyo ki acaba gebe okuluna geçen gittim ben bişey demediler hiç 19 haftaligim şu an
Buss1 Mom54544 bende 23 haftalığım daha yeni kayıt oldum olabilrisniz sizde. 05325870138 bu numaraya msj attım size geri dönüş yapıyolar gebe okuluna kayıt olmak istiyorum deyin ad soyad tc yazın
Umudum06 Buss1 Haftada pazartesi günleri oluyor ders 5 ders oluyor yanliş hatırlamiyorsam ben dersse katılıyorum cunku