Dry34 vasili21 son haftalarda öyle oluyormuş , bende 16 oldum bi sıkıntı olmazsa rutin devam dedi onada ayda 1 gidicem . Zaten 10 gün içinde ücretsiz oluyor bide ona giderim tamam
Cilekkz-22 Sumeyyebyrmm 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ 10 dakikalık ultrason için neden bu kadar para verilir bilemiyorum
Mk34 Dry34 doktorunuzun çağırması gerekir.Benim doktorum randevuya gittiğimde bir sonrakine ne zaman beklediğini söylüyor genel olarak ayda bir yada üç haftada bir oluyor
Dry34 Mk34 doktorum bi sıkıntı olursa hemen gel dedi . Yoksa rutin devam edeceğiz dedi 16. Haftalık oldum gittiğimde 14+5 filandı . Yni rutin diyince benee buraya sormak istedim. Bana şu gün bugun demedi çünkü. Ama ayda bir gitmek. Mantıklı
Annelik-yolunda12 Dry34 herhangi bir aksi durum olmazsa doktorum çağırdığı zamanlarda git hem daha heyecanlı oluyor bebeği büyümüş görüyorsun ama sorunun olursa bekleme tabi
Zhraaltun Dry34 icimde heo bibvesvese valla dayanamiyorm doktrda dedi gel die zatn ayda hir 140 veryrm ondn dolayi rahatm 🤣
Dry34 Zhraaltun 😀tabi insan merak ediyor sürekli 😀 bana kalsa bende her hafta gidip bakmak isterim ama işte süreklide gidilmez ki😀
Diilruba Dry34 Doktorum 4 haftada bir çağırıyor ama ben hep 6 haftada bir gittim ama benim 2. Gebelik virüs den korktuğum için bu şekilde uzun aralıklarla gittim.
Dry34 Diilruba bi sıkıntı yoksa olmazsa bende öyle yaparım artık. Ayda bir filan çünkü dediğiniz gibi covid de insan korkuyor birazda