Dry34 Kykcirem şükür şuanda bi sıkıntı yok. Bende ikili yaptırdım ama 3 lü ve 4 lü yaptırmak istemiyorum o yüzden 1 ay sonra giderim nasip olursa
Kykcirem Dry34 Canım ikili iyi çıktıysa diğer testlere gerek yok bence. Doktorum da öyle söylemişti. Çok şükür hamileliğin iz sağlıklı iyi geçiyor inşallah da öyle devam eder herkes için. Kucağımıza alana kadar🙏🙂🤗
Dry34 Kykcirem şükür ikili iyi çıktı 🤲🏻 Anca ayrıntılı zamanı giderim , o kaçıncı haftalrda oluyor bilginiz varmi ben sormadım henüz doktoruma.
giznum Cilekkz-22 ama özelde 15 günü geçirmeden gittiğinizde kontrol adı altında para alınmıyor bilginiz olsun
glnzem giznum her hastanede aynı değil. Bazı hastanelerde 1 hafta geçerli bazılarında 10 gün bazılarında 15 gün
glnzem Dry34 32 ye kadar hep ayda bir gittim. 32 de 3 hafta sonra çağırdı 36 ya girmek üzereyim şuna haftada bir nst için çağırıyor
Dry34 glnzem tamam çok teşekkür ederim bende nasip olursa 1 ayda bir giderim. Daha 15 16 olacagım hafta olarak sonlara doğru doktorum der o zaman zaman aralığını
Aylinsemih Dry34 valla şuan 26 haftaligim her 2 haftada bir gidiyorum hatta bazen bazen bu 2 haftanın içinde de gidiyorum sürekli telefonla yazistigimiz için doktorla bisey olunca hemen gel diyir saolsun
Dry34 Aylinsemih banada bir sıkıntı olursa gel beni ara dedi . Şimdilik bi sıkıntı olmayınca gitmem , ayda bir o zaman
Dry34 glnzem benim gittiğim hastanede 10 gün içinde gidince ücretsiz oluyor 11. Günden itibaren ücretli
Gunessinannesi1 Bende özele gidiyorum 1.5 ayda bir gidiyorum :)) cok sukur sikintimiz yok olmadığı sürece de bole devam.ederm 32.haftadan snra gerci 15 gunde bir cagirir
Dry34 Gunessinannesi1 aynen öyle olur son haftalarda nts filan derken sürekli gidebilirsiniz bizde daha yeni sayılırız . Allahım sıkıntı vermesin bebeğim iyi olsun ayda bir giderim bende 😊
ebrugk Durunbigeldim haftada bir gidince her seferinde muayene parası mı veriliyor.? Ya bizim doktorumuz üniversitedeydi şimdi özel muayene açmış. Şimdilik ayda bir muayene parası koymuyoda, haftada bir 400 TL olursa doğum öncesi zorlar 😕
perilice123 ebrugk o hastane veya kuruma göre değişiyor. Benim gittiğim hastanede muayeneden sonraki 15 gün içindeki gittiğin bütün muayeneler kontrol olarak geçiyor para almıyorlar.
ebrugk Cilekkz-22 evet canım muayenesinin muayene ücreti. Üniversitede giderken 200 liraydı. Şimdi muayenehane açmış üniversitede bakmıckmış. 400 o yüzden
gulin-35 Dry34 doktor soyluyor duruma gore ılk baslarda uc haftada bır cagırdı sımdı bu aydan sonra ıkı haftda gelcen dedı her hastanenın doktorun tarzı farklı
Dry34 gulin-35 anladım , benim doktorum sıkıntılı bi durum olursa hemen geliyorsun dedi. Onun dışı rutin dedi.