Kızlar sonunda bende doğurdum. Spinal anestezi ile oldum. Spinal yapıldıktan sonra uyumak istedim. Hemen uyuttular. Kendime geldiğimde asansördeydim. Yalnız 9 yıl öncesne göre bunda yaşlada alakalı sanırım gaz sorunu ve ağrıyı biraz daha fazla yaşadım. Ama ağrı eşiğim düşükte değildir. Çok ağrı kesicide istemedim. Bu arada kordonlarımıda bağlattım yaş ve kronik hastalığımdan dolayı. İlk ayağa kalkış daha önceki gibi olmadı bunda çok daha kolaydı. Ama dün gece başlayan gaz sancısı bu sabah şükür son buldu. Halende gaz doluyum. Bebeğim doğumda suyu fazla yuttuğu için 2 saat yoğun bakımda kaldı sonra yanıma geldi. Nasıl güzel sessiz sakin derken🙈 1 gecede hayatımızı bitirdi ruhlarımızı teslim ettik😁 Gece uyumuyor. Gündüz uyuyor😁 Ailemden kimse yok. Eşim ben oğlum beraber kalıyoruz odamızda. Eşimle sabahladık. Bunun harici depend falan istemediler direk hasta bezi kullandılar. Bebeğe 2 kat giydirdiler. 3-4 takım yetmedi. Çok kusuyor. Çok kaka yaptı simsiyah. 1 gecede 8 bez değiştim. Kıyafet bez çok alın yanınıza. Ağız mendili alın 20 adet. Yetmiyor çünkü. Sütüm gelmiyor halen. Ama memeyi çekiyor yinede ve hemen yara yaptı bile kanatmış. Memede uyumayı seviyor süt olmasada. Baktım böyle bi huyu var emziği verdiğim gibi tuttu. Biraz rahat ettik vallahi. Hastane aptamil mama veriyor ama hep çıkardı midesi alması. Frisolac gold almıştım ben tavsiye ile bu mama işe yaradı. Gaz sorunu aptamil mama ile başladı. Keşke vermeselerdi. Çünkü gerçekten çok gaz yapan bir mama oğlumdada öyle olmuştu. Emzirmeye çalışırkwn inanılmaz terliyorsunuz 2 takım değişik alın yanınıza. Dün gece hemen ayaklandım bol bol yürüdüm çok rahat. Bebeğimede baktım. Baş ağrım vs hiç olmadı. Doktor komposto kayısı suyu asla içme şişkinlik yapar dedi. Vişne ve elma suyu ve çorba içtim. Spinalin yan etkisi olan fil ayak sorunu bendede oldu. Ayaklarım 4 katı şu an. 15 güne kendiliğşnden geçecekmiş. Kan sulandırıcı iğne verdiler 10 adet. Sabah yine kan alındı. Pansumanım yapıldı. Lohusa külodu ve lohusa pedi çok rahat. Depend hikaye. Başka aklıma gelen bi şey yok varsa sorularınız müsait oldukça bakarım.