Fatosef Charlzey ayy benim de aynı eşim diyo horluyosun yok sayikliyosun. Dedim burnum tıkalı napayim nefes bile alamıyorum bazen. Kendi de az horlamadi idare etsin 😂
Charlzey Fatosef gerçekten burun tıkanıklığı gün içinde de rahatsız edici oluyor. Hayat müşterek tabi biraz da o idare etsin 👍😀
Besteblgn Bende inanmıyordum ses kaydı almış eşim 😂napayım nefes alamıyorum ki bazen bende uyanıyorum sesle ama arada oluyor nedense
Betulnebiazizoglu Charlzey ben denedim bende işe yaramadı marketten almıştım belki eczaneden alsak farklı olur bilemedim
Dry34 Charlzey bantlar işe yaramıyor dediler ama denemedim . Aslında geçen haftalarda tv de hakan ural ben gece bişey yapıyorm sabaha kadar rahat uyuyorum demişti, o paylaşmi bulsam onu denerim ben aklıma gelmişken bakayım bi ona 😂
Sehertass Charlzey bende horluyorum ve kendi horlamama kac kere uyandıgımı bilirim çok kötü bişe ya ne zaman gececek acaba🤦♀️
Charlzey Sehertass ay beni de üzüyor yaa ama burda arkadaşlardan doğum sonrası geçtiğini duyunca çok rahatladım 👍😀
Betulnebiazizoglu Dry34 zaten zor uyuyorum her yerim şişmiş ağrıyor kalmış 4 hafta bide uyandırılınca hepten o gün hayalet gibi geziyorum 😁
momsboys Charlzey 33 haftalıgım bendede baslamıs burnum tıkanıyor gece hiç nefes alamıyorum hamilelik rinitiymiş doğumdan 1 2 ay sonra kendiliğinden gecer dedi doktor. tabi kilo almamız en büyük etken
Charlzey momsboys evet ben kilo da aldım baya 😔 sabrediyoruz bakalım bütün şikayetlerimiz geçsin inşallah 🤲
Dry34 Charlzey YouTubeden 29 nisan neler oluyor hayattayı açın 1.saat 14.dk 29 sndrn sonra anlatıyor ama o dediği şeyin adını söylemedi ya 😂😂 bende izlemiştim o gün orasını kaçırmıştım horlama konusu açılımca aklıma geldi baktım şimdi buldım ama sürdüğü şeyin adını vermedi