Nslctn27 Ben daha yeni hamileyim ve hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz 4 gün oldu öğrenelim ve iki günde bir kan verdim bhcg yükselicek mi diye ilk başta 1000 üzeri çıktı dün ise 3067 çıktı kese ne zaman görülür ne zaman gitsem hastaneye
Arifcaninannesi Nslctn27 5 binde gorulur diye biliyorum daha erken gorende var pazartesi gorulebilir aslında
Nurtrky Nslctn27 hayırlı olsun 🌸 artışınız çok güzel şuan uygulamaya göre kaç haftasınız son adete göre 6. Haftalarda gidersiniz daha iyi hem kalbi bile duyarsınız belki ben 6+3 te hem kese hem kalp atışı duymuştum
Mercimegim4 Nslctn27 1849 da kese görünmüş tü. Doktora gitmenize fayda var sizinde görünür🤭 hayırlı olsun
Nslctn27 Nurtrky teşekkür ederim araştırıyorum ama şuna kaç haftalık onu bile bilmiyorum biraz acemi anne olucam galiba ☺️🙈
Mervecee Nslctn27 uygulamada kaç haftalık yazıyor genelde 7 haftalıkken hem kalp atışı hemde kese görülür 7 haftadan önce gitme bence
Gozde94 Evet 5 hafta erken keseyi görmemende normal şuan için değerin güzel içini ferah tut sadece biraz daha beklemen gerek
Kestanesekeri 4 haftalıkken göründü 5 haftalıkken kese büyüyor mu diye baktı 7.haftada kalp atışını duyduk çok şükür
Elayldrm34 Kızlar benim değerim ilk 230 çıktı 5. Gün 1342 çıktı doktora ne zaman gideyim sizce nasıl 😑