Minikkuss Merhaba .. ben çiçek sevmiyorum verilen parayı da gereksiz buluyorum eşim bunu biliyor ..kalici bisey olsun ..çocuklarımın ismi yazılı bi kolye veya bileklik istiyorum ama kararsizim . Güzel fikirlerinizi bekliyorum ❤🤗
gel_artik_bebegim Minikkuss ben de çiçek sevmiyorum evi boşuna dolduruyor kolye mantıklı bence ben mesela anneyle bebek birbirine sarılmış bu sekilde bir kolye görmüştüm çok beğenmiştim hamile kalınca (inşallah) bu kolyeden almayi düşünüyorum eşimin alacağını zannetmem ama ben kendime alicam😁
ogrencianne35 Minikkuss hayatta ki şansım şu çeyrek altınlı bileklikler oluyor ya ondan alacaktı eşim her yer kapandı 😂 hiç aklıma gelmedi önceden aldırmak 😂
Hilalkorkmaz Minikkuss dün muhabbet kuşum kaçtı hiç bir şey gözümde değil bana kuşumu bulup getirse dünyalar benim olur hiç bir şey istemiyorm kuşumdan başka 🥺
Minikkuss Nundiyebiri güzel bi hediye güle güle kullanın . Evlendiğimden beri kendi alyansimi bile çok takmadim🤣 daha çok baktıkça çocuklarımı hatirlayacagim bisey olsun istiyorum ne olabilir bulamadim🤷♀️
Minikkuss ogrencianne35 olsun açılınca alır artık . O konuda da size tavsiyem ipli olanından almayın kendi kendine gevşeyip açılıyor düşebilir .
Denizzz88 Minikkuss bana eşim beş taş aldı ama kaç hediye birden olduğu için büyük bişey almış o yüzden biraz masraflı kaçtı ona 🙈 bebeğim bugün yarın gelicek hem doğum hediyesi hem anneler günü hediyesi hemde benim doğum günü hediyem oldu 😂😂
Duygus97 Minikkuss biz geçenlerde eşimle anne yazılı tişört görmüştük onu alsa cok mutlu olurdum ama mağazalar kapalı bir de bebek daha doğmadığı için öyle şeyler için erken diyor 😒 Sizin için bebeğinizi size hatırlatacak en güzel hediye Bi kolye olabilir bebeğinizin adının yazılı olduğu 🤗
DilekAk Ben araba isterdiö😂 ama hayat işte:)) Açıkcası gereksiz şeyler almasındansa takı iyidir kolye, küpe ideal hediye