teacher77 39+5 im , kasığımds geçmek bilmeyrn ağrı var dün akşam sekizden bu yana. Bel ağrısı da var ara ara . Sancı mıdır bu? Yoksa doğuma hazırlık mı??
Buketkucuk teacher77 benimde oluyor bazen uzun sürüyor geçmiyor sonra birden kesiliyor ama düzenli gelmiyor. Bildiğim kadarıyla uzun süren sancılar gerçek sancılar değilmiş dakika aralıklarıyla ile girip çıkması gittikçe şiddetlenmesi gerekirmiş🙏🏼🙈
Minnosunannesiii teacher77 sürekli varsa gaz olabilir ama haftan da tam oldugu için Birşey diyemiyorum ki
teacher77 Minnosunannesiii yok gaz değil eminim ben de anlamadım böyle oyuyormul gibi aşağıyı kafasıyla
teacher77 Minnosunannesiii doktor henüz çatı muayenesi yapmsdı beni sancım yok diyr bugün 9 da yapacaktı kanalda mı bilmiyoruz henüz. Ama kafası 32. Haftadan bu yana hep aşağıda
Minnosunannesiii teacher77 bebeğin hareketleri varsa endişe etme. Sabah git hastaneye inşaallah Bi sıkıntı çıkmaz ama sancı oldugunu düşünmüyorum çünkü belli aralıklarla şiddetli oluyor snein demene bakılırsa içinden hiç çıkmıyor
teacher77 Minnosunannesiii bebeğin hareketleri var problem yok ama sancı değilse ne anlamadım bende. Kanala girince mi böyle ağrılar oluyor yoksa
Minnosunannesiii teacher77 bazen bebek hareket edince karnımın içi çok ağrıyor ve devam ediyor kanala baskı yapıyor ondan da ağrıyor olabilir
teacher77 Minnosunannesiii bu tarifi biliyorum hatta nstde bile o an sancımış gibi gözüküyor. Ama benimki sürekli birşey. Neyse bakalım 8:30 gibi hastanedr olucsm nstyr direk girerim anlaşılır
teacher77 Minnosunannesiii bu tarifi biliyorum hatta nstde bile o an sancımış gibi gözüküyor. Ama benimki sürekli birşey. Neyse bakalım 8:30 gibi hastanedr olucsm nstyr direk girerim anlaşılır
teacher77 Seymassrioglu 8:30 da hastanede olucam inşallah.. korkuyorum sancı değilse diye ya valla o kadar ağırlaştım ki artık