SenaRemzi Hergün gece saatlerce burda bu postları okurken gerçekten bigün benimde burda bunu yazacağım aklıma gelmezdi insanoğlu işte başına ne geleceğini bilemiyor çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu herşey normaldi agrım yoktu uykusuzluk dışında hiçbi şikayetim yoktu dünde uyuyamadım fazla erkenden uyandım elimde ayağımda aşırı bi şişlik bian da şaşırdım biraz ama normal dedim sonra saat ilerledikçe karnımda sertlik oldu neyse akşama kadar pek bişey yemedim sayılır akşam acıktım baya iftar yaptık oruç değildim ama sayılırdım hiçbişey yememiştim akşama kadar rahatım yoktu uykusuzluktan dedim neyse saatler geçtikçe sertlik artdı rahatsız etmeye başladı doktoruma yazdım oluşan şişliği ve karnımın sertliği sanki mideme yapışmıştı öyle bişey ama başka hiçbi sıkıntım yoktu sancım kasılmam olmadı iyiydim neyse doktorum sabah gel bakmam lazım telefonda yorum yapamam dedi öglenden sonra geldik ve nts istedi direk şaşırdım tabi çünkü şikayetim kasılma yada sancı değildi ama kasılmalarım çıktı sıklıkla bende hiçbişey yoktu hissetmiyordum bile kan tahlili idrar tahlili verdim bişey çıkmadı çok şükür tekrar kendisi nts ye aldı hala kasılmam var erken doğum riski dedi yatış yapmam lazım bugün takip edeceğiz dedi ve ben hala bişey hissetmiyordum şuan hastanedeyim yatıyorum ilaç başladılar nts ye bağlıyorlar ara ara azaldı ama var yinede serum takıldı sabah tekrar bakılacak doktorum gelecek dualarınızı bekliyorum şimdiden rabbim razı olsun hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻❤️ 34 haftalığım bu arada gününü bekletmeye çalışıcam diyor doktorum açılmam da yok şimdilik bakıldı🙏🏻
betty17 SenaRemzi Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin , erken veya geç en önemlisi sağlıklı olması 🤲🏼 Bende 31+5, size benzer şikayetlerim oluyor , eğer devam ederse bende gideceğim 🤰🏽
SenaRemzi betty17 amin inşallah 🙏🏻 yeterki sağlıklı olsunlar bende şükrediyorum hep erken doğum olsa bile çok şükür iyi 🙏🏻❤️❤️❤️