Momylinda Kızlar duş alana kadar sütüm hiç gelmedi mecbur mama verdik bugun memem doldu ve bebeğim ucuda yok başlıkla zar zor cok az damla emip bırskıp aglıyor şırıngayla içiyor ama tadını garipsiyor ben napcam arkadaşlar bana yardım edin yoksa mastit olurum
Meliissa__ Momylinda süt sağma Makinesi al hemen yok ise tanıdıktan ödünç Al göğsün dolmasın memenin ucunu makas yapar gibi tut ağzına oturtur benim göğsüm küçük ve uçları yoktu doğru emzirme ile uçları çıktı emmeden önce bir ikş damla dışarı damlatır kendin sıkarak
[silindi] Momylinda canim dolmasini beklemden emzirecen sutun bayatlar sag biraz o sutu verme ama tekrar emzir elinle sagdigin zaman ucu daha iyi cikar nekadr coo emzirirsen ucu okadar gelir canim doldu ole vereyim deme sutun cekilir
Birtane2307 Meliissa__ aynen bencede acil bi sut sagma makinasi almali mochi guzel Diyolar manuel ama elektrikli mi daha iyi bilmiyorum bide sey duymustum gogus ucuna takiliyor bebek o ucu emerek sutu memeden cekiyor biberon gibi ucu varmis
Momylinda Birtane2307 var ben de o bazen çekiyor bazen çekmiyor umarım sabaha kadar başıma bşy gelmex
Birtane2307 Momylinda stres yaparsan olmaz sabir sabır sadece sabırla basarabilirsin 🙏🏼 hem dunyanin sonu degil kotu dusunme bazi bebekler reddediyor sonradan kabul ediyor guzel dusun 💕
Momylinda Birtane2307 hayır dabaha kadar mastir olursam ya düğüm olmuş şimdiden bi köşesi salak gibide humana çayını içtim bebek emer diye