Masal2020 22 haftalıgım ve kabuklanma soyulma gibi oluyor normal mi napabilirim kabuklanmaması için Lansinoh gögüs ucu kremi şimdiden sürsem bi sıkıntı olurmu ?
-PembePapatyam- Masal2020 bende 11 haftalığım ve kaşıntı çok ucunda kabuklaşmış benimki çok erken galiba ya krem rahatlatıyosa alayım valla. Yorum gelirse bende faydalanayım
umyahsen Masal2020 yaa tam bende bilmiyorum ama emziren bi ablada görmüştüm sizin dediğiniz gibi sağlık ocağı mantar demişti. Soyuluyordı kabuklu gibi bişiydi. Krem vermişti sağlık ocağı. Mantar demişti doktor daha yeni.
[silindi] Masal2020 ben hametam krem surdum kizima kullandigim bana baya iyi geldi banyodan sonra suruyodum simdi eskisi gibi cnm
Escyln Masal2020 eltim ebe benm o kabukların süt kanallarını kapadığını çok oynamamaö gerektiğini uyarıldığı taktirde erken doğumu tetikleğini söylemişti
Masal2020 -PembePapatyam- benimde erken oldu ama bukadar rahatsız etmiyordu arada kaşıntı var şimdide
Masal2020 -PembePapatyam- kabugu çekince hafif kopuyorda çokta degnek istemiyorum kaşımamaya çalışıyorum erken dogumu tetikliyormuş çok ucuna temas etmek
-PembePapatyam- Masal2020 aa öyle mi bende ucunda sarı kabuk olmuş hiç dokunmadım ama kenarlarını kaşıyorum sadece
-PembePapatyam- Masal2020 canım annemede sordumda oda zeytinyağını pamukla koy biraz dedi bugün beni sanki rahatlattı
Candanesra Escyln bende soyuyordum kabuklaniyo erken doğum riksimde var 1 aydır göğüs ucunu soyulunca tedikledigini bilmiyordum
Escyln Candanesra yok yok soymayın hatta doktorlar doğuma 1 hafta kalana kdr krem dahi sürmeyi önermiyolar orasını uyarmamak için. Ben göğüs pompasını denemek için öylesine bi takmıştım daha 20.haftanın başında hemen süt geldi cok hassas göğüsler direk doğumla alakalıymıs
Candanesra Escyln bilmiyordum çok sağol iyi oldu bildiğim bende didikliyordum ucunu krem sursemmi diyordum
Masal2020 Escyln hadi ya kabuklanmasını geçmesi için doguma yakınmı krem sürülüyor ben çatlak kremi tüm vucuduma sürerken gögüsümün tamamınada sürüyorm ucuda dahil ozaman ucuna sürmemek mi gerekiyor ondanda bşy olurmu
Masal2020 Escyln süt gelmeye devam ettimi peki makinadan sonra veya bi sıkıntınız oldumu bende denicektm makinayı ablam sakın deneme dogumu tetikler demişti iyiki denememişim işte bilmeyince 🤔