Pambikk Burcin_aktas27 23+3 her geçen gün sabırsızlıkla kızımı bekliyorum 🥰 ve tabiki bugünde bacak ağrısından rahatlanıpta uyuyamadık 🤦🏻♀️
Jade06 Burcin_aktas27 38+2 oldum ve mide yanmasından uyuyamıyorum 🤦♀️ Şuanda plates topunda oturuyorum. Bebeğimi dört gözle bekliyorum.
Burcin_aktas27 Jade06 Allah yardımcımız olsun 🤲 hamilelik çok güzel bir duygu ama bir o kadarda zorluğu var😐🥺
Gulsumm32 Burcin_aktas27 31+3 haftalık erkek cinsiyeti ben 13.haftada öğrendim yani erkeğe benziyor demişti 17.haftada kesin erkek dedi dr
Burcin_aktas27 Busra333 Allah razı olsun cnmm inşallah hepimiz sağlıklı sağ salim alırız kucağımıza 🤗🤭☺️ rabbim esirgesin onları ❤️
Jade06 Minnosunannesiii Evde yok maalesef ama aklımda olsun, teşekkür ederim. Doktorun verdiği renie şurup içtim, sakız çiğniyorum. Ne yapsam geçmiyor :( Özellikle sağ tarafıma yatınca mahvoluyorum
Burcin_aktas27 Busra333 evet cnm hissdyorm ben 3 aylıkken bile biişyler hissediodm🤭 geceleri uyutmayan bir bebek tekme atıp duruyo hep sen hissediomusun❤️
Bsr_dalli Burcin_aktas27 biz daha 8 haftalığız bellisiz cinsiyeti daha çok erken bize ama çok merak ediyorum ❤🤭🤭
Burcin_aktas27 Bsr_dalli oyy yerim bebeklere âşık bir insanım🤭😂 büyür kız birazcık dha sabır et sn cinsiyet öğrencksin hareketlerini hissedcksn
Busra333 Burcin_aktas27 evet aynı gidiyor :)😍 benim kız 😊 ben 3-4 gün önce başladım hissetmeye sen baya erken başlamıssın senin ilk çocuk değil sanırım :)