Xsxs 2 senedir bir umut icinde bekliyorum yapmadigim denemedigim kalmadi artik agrima gidiyor Allahm mubarek gunlerde bize de hayrli haberler almayi nasip eyle insallah😔😔
Egulii Xsxs hurma poleni ve hurma balını araştırabilirsiniz canım gene kalmak için kullanılıyor be bir çok da derde deva olduğu yazılıyor internetten bakıp demeyebilirsiniz eşinle birlikte … rabbim hayırlı haberler yaşatsın
umyahsen Xsxs canım inşaAllah hayırlı güzel haberler alırsınız şu güzel günlerde inşaAllah dua eden arkadaşlarımız var kabul olur inşaAllah 😇🙏 sizde iyi düşünün Allahım size hayırlı bi evlat versin inşaAllah sağlıkla kucağınıza alacağınız 😇🙏
-sevgikelebegi12 Bende takviyeler aldırdım eşime kullandı 2. Kez aşılama oldu tutmadı 3. Denicez bakalım yarın kontrolüm var inşAllah olucak Allahın izniyle
Mizgin2020 Xsxs birgün bizde anne olucaz umudunu kaybetme canım kucağımıza aldığımız zaman suan aklımızda bile olmayacak emin ol
tatlican28 Xsxs amin inşallah Rabbim sağlıkla bi evlat nasip etsin size ve isteyen herkese ❤️ Ümitsiz olmayın ama stres çok önemli ben de çok stres yapıyordum stres yapmayı bıraktığım zaman oldu eğer bi tedavi görüyorsanız da iyi gelir inşallah 💞
Fatmagungor14 Xsxs inşallah tez zaman hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur unutmayın Bir şey gecikiyorsa güzelleşiyordur.