thepurple prensesannesi__ bende çok uğraştım almak için ama direkt kendin alman imkansız neredeyse alan varsa da helal olsun. Normal muayeneye gittim doktor yeşil listeye aldı. 4de aradım 15 gün sonrasına randevu çıktı. Tam 4de değil de 3:55 gibi falan ara zaten bağlanana kadar vakit geçiyor tam 4 de aradığında yoğunluktan dolayı 182 hattı bile düşmüyor. Haftasını geçirmemeye dikkat et bir an önce al bence geç kalırsan yapamayabilirler derisi kalınlaştı diye
Merve2Asel prensesannesi__ onu doktorun istiyor canım Bursa şehir hastanesine gidiyorum doktor yönlendirdi gidip aldım benim mesela yer yok diye 7 hafta sonraya verdi 22 haftada gidicem denk geldi yine
BelisinAnnesi Canım hangi şehirdesin bilmiyorum fakat detaylı randevusunu int üzerinden yada telefon dan alamıyorsun doktorun seni hastanede yönlendiriyor ordan alıyorsun ve zaten en erken 30güne veriyorlar..
prensesannesi__ Merve2Asel BelisinAnnesi İstanbul’dayım Avrupa yakasında canım doktor yönlendirdi zaten benide ama randevu alamıyorum sözde yeşil alan kaydı açtı ne demek bilmiyrm ama
Minigim45 Bende düşürmeye çalıştım ama yok malesef doktor 22 haftada tekrar gitmemi söylemişti bulamıyorum çıkmıyor
Nundiyebiri Bana araştırma hastanesi doguma 20 gün kala vermişti randevularımıx dolu demişti hiç unutmuyorum 😁😁