Merveonur26 Kızlar 16+4 deyim baya bi bacak ağrım var. Özellikle sol bacak. Belime kalçama vuruyor ağrı. Sizde de oluyor mu?
Aylincan Merveonur26 erkekse bebeginiz cok normal ben 32 haftalik oldum hala belimden asagisi az bi is yapiyim kopuyor agridan
Merveonur26 guneysmom internette araştırdım magnezyum eksikliği diyo. Şuan vitamin olarak imom kullanıyorum. Doktora sorduğumda ödemden olur dedi. Ama saçma geldi. İlk aylarda ödem olması
Aylincan Merveonur26 genelde böyle olurmus ama herkes farklı olabiliyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏🏻
guneysmom Aylincan o sizde öyle olmuş olabilir herkeste böyle olmuyor cinsiyetle bağdaştırmanız saçma geldi 🤷🏼♀️
guneysmom Merveonur26 evet ilk aylarda ödem bencede saçma, bence kesin magnezyum eksikliğindendir tekrar konuşup almaya başlayın bence kramplarınızda varmı bacakta?
Ogretmenanne11 Benimde 2 gün önce sol bacak ağrım varda ayrıca şişme de oldu doktorum kalp damara görün damar tıkanıklığı olabilir dedi gittim varis oluşmuş hamilelikten tek bacak ağrısı iyi değil yanında şişme ve renk değiştirme de varsa özellikle
Merveonur26 Ogretmenanne11 şişme ve renk değiştirme yok. Halam hemşire ona sordum oda ayak bileğime baktı evet biraz ödem var tuz tüketme salamur ürünleri ve turşu yeme dedi. Doktor ödemden olur demişti. Halama dediğimde onada saçma geldi ilk aylarda ödem olması ama bakınca evet biraz var dedi
portakalcice Bende de vardır doktorum sabah akşam magnezyum kullanmamı önerdi ve bacaklarımı sıcak tuttum usutmus de olabilirsin şimdi rahatım şükür öyle bir ağrı görmedim sabahi zor etmiştim kaç gün
guneysmom Merveonur26 geçmiş olsun canım inşallah geçer ama bence doktorunla konusup magnezyum almaya başla
portakalcice Merveonur26 benim de tıpkı bu şekildeydi mutfağa yürümek bile eziyet geliyordu. Magnezyum takviyesi sizi rshstlstir bence, ayrıca diz kapaklarım ağrıyordu. Diz kapaklarıma sıcak su torbası koydum o da çok rahatlattı beni o şekilde uyuyabildim